Επιστροφή Καμαρά στον Άρη τον Ιανουάριο; Αυτή είναι η επιθυμία Πάρντιου-Καρυπίδη

Γιώργος Στράντζαλης25 Οκτωβρίου 2022

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι το όνομα του επιθετικού που έπεσε στο τραπέζι στη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου, όπου συζητήθηκε η προοπτική ενίσχυσης του ρόστερ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 27χρονος επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι από το Κλεάνθης Βικελίδης με προορισμό τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο επιθετικός από την Μαυριτανία δεν έχει ανταποκριθεί και από την αρχή της σεζόν δεν έχει βρει χώρο και χρόνο στο πλάνο του προπονητή. Έχει αγωνιστεί μόλις 181’ εκ των οποίων τα 119’ στο Europa League και στην Super League έπαιξε μόλις 18 λεπτά στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Στον Άρη εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και θα γίνει μια προσπάθεια τον Ιανουάριο, προκειμένου να αποκτηθεί είτε ως ελεύθερος -αν τον αφήσει, φυσικά, ο Ολυμπιακός- είτε με κανονική μεταγραφή. Σε καμία περίπτωση, όμως, με τη μορφή δανεισμού.

Οι «Κιτρινόμαυροι» εκτιμούν ότι ο Μαυριτανός, βάσει των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών, είναι αυτός που ταιριάζει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι της ομάδας και ότι μπορεί να… κολλήσει γάντι με τους τωρινούς επιθετικούς. Συνεκτιμάται επίσης ότι γεγονός ότι ο Καμαρά δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας. 

Στον Άρη είχε κλείσει την περσινή σεζόν με 36 συμμετοχές, 10 γκολ και 4 ασίστ. Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στα χαφ, που επίσης κρίθηκε αναγκαία, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άλαν Πάρντιου έχει ανοίξει ήδη τη λίστα του με αμυντικούς μέσους από την Premier League κι αφού αξιολογήσει τις διαθέσιμες επιλογές θα κάνει τις εισηγήσεις του προς τη διοίκηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.