Γιατί επέλεξαν χθες την Τούμπα για αυτοψία οι εκπρόσωποι της Populous

Κώστας Πετρωτός24 Οκτωβρίου 2022

Το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της διοίκησης της ΠΑΕ και συνολικά για την οικογένεια του Δικεφάλου αποτελεί τον μεγαλύτερο από τους στόχους που έχουν τεθεί για τα επόμενα χρόνια, καθώς η υλοποίησή του θεωρείται κομβική για την ανάπτυξη του συλλόγου.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν πάρει στα χέρια τους τα τρία σχέδια για το νέο γήπεδο που έχουν εκπονηθεί σε συνεργασία από τις εταιρίες Salfo και Populous και πλέον βρισκόμαστε στην φάση των τελικών διορθώσεων πριν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ανάψει το “πράσινο φως” για να δοθούν σε δημόσια διαβούλευση, έτσι ώστε να εκφράσει τις απόψεις του και να κάνει τις παρατηρήσεις του και ο κόσμος της ομάδας.



Γι’ αυτό τον σκοπό, από χθες βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, ο project director της Populous, Νικ Ρέινολντς και η συνεργάτιδά του, αρχιτέκτονας, Μπάρμπαρα Βασιλάτου που εξετάζουν από κοινού με τους ανθρώπους της ΠΑΕ κάποιες μικρές βελτιώσεις στα τρία πρότζεκτ, βάσει των όσων έχουν αποφασιστεί από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

“Κατέγραψαν” την διαδικασία προσέλευσης και αποχώρησης του κόσμου από την Τούμπα


Μάλιστα, οι δύο απεσταλμένοι της Populous βρέθηκαν χθες και στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Σκοπός τους ήταν να “καταγράψουν” όλη την διαδικασία λειτουργίας του γηπέδου εν ώρα αγώνα, την διαδικασία έλευσης και αποχώρησης των φιλάθλων του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Συνοδευόμενοι από ανθρώπους της ΠΑΕ και κυρίως τον υπεύθυνο του γηπέδου, Γιάννη Δημογιάννη που μαζί με τον project director του έργου και επικεφαλής τεχνικών υπηρεσιών της Dimera, Δημήτρη Μουτσάκη είναι τα βασικά στελέχη της επιτροπής για τη Νέα Τούμπα, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία και εκτός γηπέδου, για να πάρουν δεδομένα για την ροή έλευσης του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Σήμερα οι εργασίες των δύο πλευρών συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς και η αυτοψία θα βοηθήσει στην διαμόρφωση κάποιων λεπτομερειών στα τρία σχέδια του νέου γηπέδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.