ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αποφάσισε επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων η ΕΠΟ

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Ξανά στην ενεργό δράση μπαίνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, αφού όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ωρών, η αναστολή τελειώνει και οι ομάδες θα ξεκινήσουν και πάλι να αγωνίζονται. 

Έπειτα από εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου και την σύμφωνη γνώμη της ΕΕ της ΕΠΟ η οποία με ψηφοφορία της κατέληξε σε 14 «ναι», 1 «όχι» από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη και 1 «παρών» από τον Τάκη Αγραφιώτη τα Ερασιτεχνικά σωματεία βγαίνουν από την «αγρανάπαυση».

Η πίεση που άσκησαν οι ομάδες αλλά και η παράταση που τους έδωσε ο Αυγενάκης όσον αφορά την δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο Μητρώο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ και τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα ξεκινούν το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μοναδική εκκρεμότητα αποτελεί το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο όσον αφορά την ημερομηνία εκκίνησης αφού για την ώρα υπάρχουν ζητήματα στον καταρτισμό των ομίλων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.