Δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ από ΕΠΟ/ΚΕΔ: Στέλνουν το βίντεο του πέναλτι στην UEFA

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Έπιασε τόπο η επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ, ζητώντας να σταλεί στην UEFA, αλλά και στις ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας, το βίντεο της φάσης του πέναλτι που αρχικά υπέδειξε ο Τρεϊμάνις, αλλά τελικά κακώς πήρε πίσω.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί πως θα ικανοποιήσει το αίτημα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, στέλνοντας το βίντεο στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, όπως και στις εγχώριες ομοσπονδίες στις οποίες ανήκουν οι Τρεϊμάνις και Πινέιρο στο πλαίσιο της απόφασης που πάρθηκε στις 26 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.