«Τρέχει» ο Μαντσίνι για τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Στράντζαλης18 Οκτωβρίου 2022

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι απέφυγε τα χειρότερα καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε χθες έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα στη μακρά κεφαλή του δικεφάλου των οπίσθιων μηριαίων με ρήξη ολιγάριθμων μυϊκών ινών (οίδημα). Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ν’ ακολουθήσει για λίγες ημέρες συντηρητικό πρόγραμμα και η συμμετοχή στου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Τα αποτελέσματα των χθεσινών εξετάσεων επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις του γιατρού του Αρη, Νίκου Ξυλούρη, για τον τραυματισμό που υπέστη ο Ντάνιελ Μαντσίνι στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό, όταν ο 25χρονος επιχείρησε να φανεί απειλητικός προς την αντίπαλη εστία δοκιμάζοντας μια λόμπα. Το θετικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής απέφυγε τα χειρότερα και δη το ενδεχόμενο θλάσης που θα τον άφηνε εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες. Ο Μαντσίνι άρχισε από χθες συντηρητικό πρόγραμμα, το οποίο θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί πιθανότατα αύριο. Αναλόγως της εξέλιξης που θα παρουσιάσει θ’ αποφασιστεί και η παρουσία του στη Λεωφόρο, με τις πιθανότητες συμμετοχής στην αποστολή όμως να είναι με το μέρος του.

Δεν ισχύει το ίδιο βέβαια και για ενδεχόμενη παρουσία του στο αρχικό πλάνο του Άλαν Πάρντιου καθώς στον Αρη δεν θέλουν να ρισκάρουν τις πιθανότητες υποτροπής και θα διαχειριστούν συντηρητικά τον τραυματισμό του 25χρονου επιθετικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.