Ποιοι έχουν προβάδισμα στο πλάνο του Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Τις επιλογές του ζυγίζει ο προποντητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (17/10, 20:00, metrosport,gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1), με τον Ισπανό να μην έχει καταλήξει ακόμα ούτε στον σχηματισμό αλλά ούτε και στην ενδεκάδα για τον αγώνα. Όσον αφορά το σύστημα, λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το 3-5-2, με τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού να κινούνται γύρω από το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, φαίνεται να επικρατεί σε σχέση με το 4-2-3-1.
Στην θέση του τερματοφύλακα, ο Τζολάκης φαίνεται να υστερεί σε πιθανότητες να πάρει ευκαιρία στο ντέρμπι, με τον Πασχαλάκη να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και στο Πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, ενώ δεδομένη φαίνεται να είναι η παρουσία του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, του Σεντρίκ Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης αλλά και του Χάμες Ροντρίγκες είτε στο «10» είτε στο δεξί άκρο. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Ισπανός να επιλέξει το 4-3-3 το οποίο θα ξεκινά από τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τον Βρουσάι στο δεξί και τον Ρέαμπτσουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, με ερωτηματικό να αποτελεί το ποιος εκ των Μπα και Ντόι θα είναι ο παρτνέρ του Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας.
Στο χώρο του κέντρου ο Εμβιλά θα παίξει στο «6», μπροστά του θα αγωνιστεί ο Ινμπόμ Χουάνγκ ενώ ως επιτελικός θα επιλεχθεί είτε ο Χάμες είτε ο Μπιέλ. O Μασούρας κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί στα άκρα, ενώ η συμμετοχή του Γκάρι Ροντρίγκες θα εξαρτηθεί από το ποιος θα επιλεχθεί στο «10», αφού σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Μπιέλ, ο Χάμες θα είναι αυτός που θα μετακινηθεί στην πτέρυγα. Τέλος, ο Μπακαμπού θα αποτελέσει τον σεντερφόρ του Ολυμπιακού. 
Οι αποστολή των ερυθρόλευκων: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.