Σκέψεις για άλλον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

Κώστας Πετρωτός16 Οκτωβρίου 2022

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία θα καταλήξει στις τελικές αποφάσεις του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός το τελευταίο διήμερο έκανε δοκιμές που έδειξαν τον προβληματισμό του για θέσεις που πρέπει να καλυφθούν στην ενδεκάδα και λόγω των απουσιών του τραυματία Βιεϊρίνια (χθες βρέθηκε ξανά στο Παλατάκι για το ντέρμπι του μπάσκετ) και του τιμωρημένου Αντρίγια.

Η αριστερή πλευρά είναι ο  γρίφος για τον Ρουμάνος τεχνικός, αλλά υπάρχει και σκέψη για αλλαγή και στις θέσεις των χαφ. Ειδικότερα, στο αριστερό άκρο της άμυνας η επιλογή είναι ο Μάριος Τσαούσης. Αντίστοιχα στην μεσαία γραμμή, υπήρξε μία δοκιμή με τον Σβαμπ αντί του Κούρτιτς που η αλήθεια είναι δεν ήταν καλός στην Λιβαδειά. Το ποιον θα επιλέξει λογικά θα το γνωρίζει αύριο η ομάδα, αλλά δεν αποκλείεται ο προβληματισμός να συνεχιστεί μέχρι τελευταία στιγμή.

Όσο για την αριστερή πλευρά, υπάρχουν ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί (αν δεν επιλεγούν για την θέση του επιτελικού μέσου σε περίπτωση που δεν επιλεγεί ο Ντόουγκλας), αλλά και ο φουριόζος Κωνσταντέλιας που στον ΠΑΟΚ, βέβαια, μέχρι σήμερα έχει παίξει στα δεξιά. Πιθανότητα έκπληξης (Κουαλιάτα) δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά θα συνιστά ανατροπή δεδομένων. Κατά τα άλλα, φαίνεται να κλειδώνει η παρουσία των Κοτάρσκι, Λύρατζη, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Ντάντας, Νάρεϊ και Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.