Ολυμπιακός: Με αυτούς τους 5 θα υποδεχτεί «φρέσκος» τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2022

Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές στο πρωτάθλημα σε σχέση με τους παίκτες που είχε προλάβει να δηλώσει στην ευρωπαική λίστα, πράγμα που συνεπάγεται πως μπορεί να παρουσιαστεί ελαφρώς «ανανεωμένος» απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Μασούρας είναι φρέσκοι, καθώς οι δύο πρώτοι έπαιξαν μόλις εννέα λεπτά στον αγώνα εναντίον της Καραμπάγκ, στο Μπακού και ο τελευταίος παρέμεινε στον πάγκο. Στήριγματά  τους θα είναι και ο Μακαμπού και Χάμες, συμπληρώνοντας την «μαγική» πεντάδα.

Η συγκεκριμένη πεντάδα των ποδοσφαιριστών αλλάζει τον Ολυμπιακό από τη μέση και μπροστά ενόψει του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά, σε σχέση το ματς με τους Αζέρους. Επίσης, ο Μπιέλ έπαιξε μία ώρα, που σημαίνει πως θα έχει τις ανάσες και μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως, βέβαια, κομβικοί μπορούν να είναι ο Εμβιλά (εφόσον ξεπεράσει την κάκωση στην ποδοκνημική), ο Βαλμπουενά και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Τα «μπαλαντέρ» του Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός έχει επίσης στη διάθεσή του τις επιλογές του Σαμασέκου, του Φορτούνη και του Λάιντνερ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απόφασή του ακόμη και για την αποστολή του αγώνα. Για την ώρα, υπάρχει ένα δίλημμα σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Πασχαλάκης είχε καλή απόδοση στο Μπακού, ενώ ο Μίτσελ στο πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιήσει βασικό τον Τζολάκη μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το μηδέν στην εστία τους στο Αζερμπαϊτζάν και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο, όπως και το γεγονός ότι είχαν καλή "χημεία" ο Πασχαλάκης με τους Παπασταθόπουλο και Ντόι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.