Προβληματίζει η άμυνα του ΠΑΟΚ χωρίς τον Κουλιεράκη

Κώστας Πετρωτός11 Οκτωβρίου 2022

Μπορεί να έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Κώστας Κουλιεράκης έχει φτάσει να θεωρείται ήδη πολύ σημαντικός παίκτης στην συνολική λειτουργία της ομάδας.

Προχθές στην Λιβαδειά, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να υπερασπιστεί τον Αντρίγια για το φάουλ που έκανε στην τελευταία φάση του ματς και του στοίχισε την αποβολή, τόνισε ότι έπραξε σωστά γιατί απέτρεψε κάτι χειρότερο (ένα δεύτερο γκολ), σημειώνοντας ότι στην συγκεκριμένη φάση δεν υπήρχε καλή εκτίμηση από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Εμμέσως φάνηκε και ο προβληματισμός που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός από τα δίδυμα των στόπερ στα δύο τελευταία ματς.

Στην Λιβαδειά αγωνίστηκαν ο Ινγκασον με τον Κάργα και με τον Παναθηναϊκός ο Ισλανδός με τον Νάσμπεργκ. Στο προχθεσινό ματς, ο Κιλκισιώτης κάλυψε σωστά τους χώρους (ήταν προφανές) ότι δεν ήθελε να την ξαναπάθει όπως με την Λέφσκι, όμως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη. Κόντρα συον Παναθηναϊκός ο Νάσμπεργκ δεν είχε μπορέσει να δώσει τις απαιτούμενες καλύψεις στο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως είχε κάνει ο Κουλιεράκης σε προηγούμενα ματς, όπως αυτό με την Λαμία.

Ο Χανιώτης αμυντικός επιστρέφει πιθανόν σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει ένα μικρό αιμάτωμα που είχε, και ο Λουτσέσκου έχει λόγο να είναι ικανοποιημένος γιατί θα έχει ξανά στα χέρια του ένα εργαλείο που και σωστά αμύνεται και έχει την ικανότητα να παίξει από πίσω με κοντινές ή μακρές μπάλες και ενίοτε να κουβαλήσει την μπάλα προς τα πάνω.

Ο 19χρονος στόπερ έχει καταφέρει σε πολύ μικρό διάστημα να θεωρείται υπερπολύτιμος, παρά την απειρία του που οδηγεί κάποιες στιγμές σε λάθη, όπως το πέναλτι στον Εμπακατά στο ντέρμπι με τον Αρη που ευτυχώς για εκείνον και τον ΠΑΟΚ μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.