Συγχωρέστε με αλλά δεν είναι θέμα ατυχίας

Γιώργος Ζαΐρης10 Οκτωβρίου 2022

Άτυχος δεν είσαι όταν δέχεσαι ξανά γκολ στις καθυστερήσεις. Άτυχος δεν είσαι όταν σε όλα τα ματς που έχεις προηγηθεί δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις ένα δεύτερο γκολ. Άτυχος δεν είσαι, συγχωρέστε με. Εκεί είσαι ή κακός, ή αδούλευτος ή αφελής.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και επομένως δεν μπορώ να σταθώ ούτε στο κακό φεγγάρι ούτε στο ξερό σουτ του Μπελμόντ. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε γιατί είναι ανίκανος να πετύχει ένα δεύτερο γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αυτό όμως που με προβληματίζει παραπάνω είναι οι δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα. Όταν ο προπονητής επικαλείται ΚΑΙ την έλλειψη τύχης που είπε πως την είχε πέρυσι, υπάρχει πρόβλημα. Όταν ο προπονητής σου, υπερασπίζεται τις επιλογές του και δεν λέει ΟΥΤΕ μια φορά πως μπορεί και ο ίδιος να έκανε λάθη, υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να λέει πως ο Ντάντας δεν έκανε καλό παιχνίδι ή πως η αποχώρηση του Ελ Καντουρί, των δυο δηλαδή παικτών που κρατούσαν τη μπάλα δεν ήταν πρόβλημα. Έθελξε δηλαδή ο Κούρτιτς χθες και ήταν καλύτερος του Καντουρί και του Ντάντας.

Όμως το πιο ανησυχητικό είναι πως ο Λουτσέσκου είπε πως ίσως υπάρχει έλλειψη πίστης στην ομάδα. Όπως και το ότι πέρσι μπορεί να έπαιρνε το 150% των δυνατοτήτων από κάθε παίκτη του.

Γιατί δεν το παίρνει τώρα; Γιατί να μην υπάρχει πίστη; Απαντήσεις δεν πήραμε.

Για τον Ράφα Σοάρες ρωτήθηκε και πάλι για να μην χρεωνόμαστε πως δεν ρωτάμε. Δεν με πείθει η απάντηση του πως μετά από τρεις μήνες είναι χειρότερος από όλα τα αριστερά μπακ για να μην παίρνει έστω ΜΙΑ ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ κοιμάται όπως έστρωσε. Επέλεξε ο ίδιος τον δύσκολο δρόμο. Μακάρι να μην οδηγεί σε αδιέξοδο. Στην παρούσα φάση είναι ανηφόρα. Σε χωματόδρομο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.