Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το πρώτο διπλό μετά από δέκα αγώνες

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ αύριο απέναντι στον Λεβαδειακό θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά από δυο ματς καθώς είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με τον ΟΦΗ και η ήττα από τον Παναθηναϊκό.Αν καταφέρει ο Δικέφαλος να κερδίσει την Κυριακή θα βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη μακριά από την Τούμπα. Κάτι που σαφώς και ξενίζει.


Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο του διπλό στις 20 Μαρτίου όταν με γκολ του Τσόλακ είχε κερδίσει την ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Από τότε; Μετρά έξι ήττες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες μακριά από την έδρα του. Στο Πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, είχε χάσει από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-1, από τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-0, από τον ΠΑΣ με το ίδιο σκορ, ενώ είχε φέρει ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό [1-1], τον Αρη[0-0] και τον ΟΦΗ [1-1].


Στην Ευρώπη γνώρισε τις δυο ήττες από την Μαρσέιγ με 2-1 και την Λέφσκι με 2-0 . Από την άλλη στο Κύπελλο έφερε την ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα στο ΟΑΚΑ στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.