Μίμης Μπενίσκος: «Θα έβαζα τον Γκρέϊ στην κορυφή της επίθεσης»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την χρονική περίοδο στον Άρη ο Μίμης Μπενίσκος. 

Το ερώτημα που του τέθηκε, ήταν ποιόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, ο Πάρντιου; Τον Πάλμα ή τον Γκρέϊ; Ο πρώην επιθετικός του Άρη κλήθηκε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, ενώ μίλησε γενικά και για τον Άλαν Πάρντιου που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Αρχικά ρωτήθηκε ο Μίμης Μπενίσκος:

- Ποιος από τους δύο πρέπει να αγωνιστεί στην επίθεση του Άρη, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

“Ο προπονητής έχει κάποιες σκέψεις. Η απόφασή του ήταν να χρησιμοποιήσει τον Πάλμα, με την ΑΕΚ βλέπει ότι χρειάζεται περισσότερο ο Γκρέϊ. Μαθαίνει τους παίκτες, πράττει αναλόγως με τους παίκτες που έχει να βάλει. Παίζει ρόλο και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας παίκτης, αλλά και ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας. Πιστεύω ότι εάν προτιμήσει τον Γκρέϊ θα έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να τον αξιοποιήσει. Η απόφαση είναι καθαρά του προπονητή”.


- Εάν σε καλούσαν να αποφασίσεις, ποιόν θα έβαζες;

“Η προτίμησή μου είναι πως πρέπει να παίξει ο Άρης με ένα φορ περιοχής εναντίον της ΑΕΚ. Αυτός ο φορ, είναι ο Γκρέϊ. Έδειξε ότι έχει καλές κινήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Είναι και θέμα ρέντας για να βάλει το πρώτο γκολ”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.