«Ο Γκορντεζιάνι έχει θράσος, ικανότητες, είναι επιθετικός κορυφής»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Γκορντεζιάνι ο προπονητής Κώστας Καζάνας, ο άνθρωπος που έφερε τον νεαρό επιθετικό στον ΠΑΟΚ.

Η άποψή του κ. Καζάνα μπορεί να μην είναι αμερόληπτη, όμως γνωρίζει πολύ καλά την αξία και τις ικανότητες του νεαρού επιθετικού. Ο κ. Καζάνας με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” υποστήριξε τα εξής:

“Εντελώς αμερόληπτα θα σας πω, ότι προτιμώ τον Γκορντεζιάνι για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η θέση του. Ο μικρός έχει θράσος, είναι παικταράς, αξίζει να πάρει την ευκαιρία του και είναι έτοιμος ψυχοσωματικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Λεβαδειακό, εφόσον τον χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος που έβαλε τον Μπίσεσβαρ ως φορ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής είναι κάθε ημέρα με τους παίκτες και αποφασίζει ανάλογα.

Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως δεν ήταν σωστή η απόφαση με τον Μπίσεσβαρ. Μετά το αποτέλεσμα είναι λάθος πάντως να κρίνουμε. Βάσει αποτελέσματος έκανε λάθος με την επιλογή του Μπίσεσβαρ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών, αυτό ας μην το ξεχνάμε”.

- Εσείς γιατί διαλέξατε τον Γκορντεζιάνι και τον φέρατε στην Τούμπα;

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί, ανεκπαίδευτο, με την κατάρτιση λίγο πίσω από τους άλλους. Είχε το θράσος όμως, μας έκανε το κλικ για να τον αποκτήσουμε. Ήταν ένα κλειστό γκρουπ, πολύ καλών παικτών. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος ως προπονητής και εγώ ως βοηθός του, τον φέραμε. Όταν μπήκε ο Βασίλης στην ομάδα, είχε γίνει άμεσα γρανάζι της μηχανής του ΠΑΟΚ. Είχαμε παίκτες όπως ο Τζόλης και άλλοι. Ήταν δύσκολο να μπει σε αυτή την ηλικία που εύκολα χάνεις τον προσανατολισμό σου".

- Τι θα λέγατε στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τον νεαρό, εάν τον συναντούσατε; 

"Στον Λουτσέσκου θα έλεγα να εμπιστευτεί τους νέους παίκτες, εάν το κάνει και νιώσουν οι παίκτες ανάλογα, γιατί οι νέοι παίκτες είναι εκπαιδευόμενοι παράλληλα. Εάν έχει αυτή την διαχείριση, σε δύο – τρεις αγώνες θα είναι πολύτιμος για την ομάδα. Η εμπειρία για την παρουσία του σε αυτό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, υπάρχει και κατά την προσωπική μου άποψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.