Πλάνο αντίδρασης από τον Πάρντιου

Γιώργος Στράντζαλης05 Οκτωβρίου 2022

Αν κάτι πλήγωσε τον Άρη περισσότερο από τους χαμένους τρεις βαθμούς και τη χαμένη ευκαιρία αναρρίχησης στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, είναι σίγουρα ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο Πανθεσσαλικό.

Είναι η δεύτερη φορά, μετά το Αγρίνιο, που η ομάδα χάνει με απογοητευτικό τρόπο πληρώνοντας ατομικά (κυρίως) λάθη, αποτυχημένα ρίσκα στις επιλογές του προπονητή και ασφαλώς την έλλειψη έτοιμων επιλογών σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να διορθώσει τα λάθη που έκανε στον Βόλο, να βελτιώσει την εικόνα του και ο Πάρντιου να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για τις ανορθογραφίες στο μεταγραφικό σχεδιασμό και μέχρι τον Ιανουάριο θα πρέπει να μάθει… να ζει με τις καλοκαιρινές επιλογές.

Όπως επίσης είναι υποχρέωση των Κιτρινόμαυρων να διδαχθούν από τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό και να επικεντρώσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το τελευταίο είναι που απασχόλησε χθες, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι, τον Άγγλο προπονητή, που αφουγκράζεται την απογοήτευση και τον προβληματισμό που προκάλεσε το σκωτσέζικο ντους με την ήττα στον Βόλο ενώ είχαν προηγηθεί δύο καλές εμφανίσεις της ομάδας που συνδυάστηκαν με ισάριθμες νίκες (Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός).

Εκείνο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του στην κεντρική ομιλία του πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης είναι να επικεντρωθούν στο μέλλον εστιάζοντας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προφανώς έγινε αναφορά και στα λάθη που κόστισαν στον Βόλο και κυρίως στο γεγονός πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό τους καθώς δεν εμφανίστηκε κατώτερη του αντιπάλου της αλλά σίγουρα δεν είχε την αντίστοιχη εξυπνάδα.

Ο Άγγλος προπονητής έδειξε την πρόθεση να συγκεντρώσει την ομάδα του στην επικείμενη αναμέτρηση με την ανεβασμένη αγωνιστικά ΑΕΚ και μέσα από πολλά τετ α τετ που είχε με κομβικούς παίκτες του πλάνου του. Ασφαλώς εκφράστηκαν σε κάποιους και τα παράπονά του για το χαμηλό επίπεδο ανταπόκρισης αλλά κι αυτά που περιμένει από τον καθένα ξεχωριστά, προσδοκώντας στην άμεση βελτίωση του συνόλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.