Και τώρα... μη μιλάτε, δεν είναι απαραίτητο!

Αρις Νικολάκης03 Οκτωβρίου 2022

Τι δε θα δίναμε, για να μάθουμε, τι (εάν…) συνέβη στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα χθες, στην Τούμπα. Κι έμεινε ο καλός ΠΑΟΚ του Α΄ ημιχρόνου εκεί. Δεν βγήκε στο Β΄ ημίχρονο. Έτσι ο «δικέφαλος» … δώρισε τη νίκη στους «πράσινους». Έτσι έχασε την ευκαιρία, για νέα αφετηρία στο Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ του Β’ ημιχρόνου ήταν κατάκοπος σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Πως και γιατί; Οφείλουν να εξηγήσουν και να εξηγηθούν προπονητές και παίκτες του. Προσπάθησε, να πει κάτι ο Λουτσέσκου μετά το ναυάγιο του Β΄ ημιχρόνου. Δεν τα κατάφερε. Ως συνήθως δε, απέφυγε, να εξηγήσει: Πως και γιατί ο Μπίσεσβαρ αντικατέστησε τον Ολιβέιρα. Κι ακόμη: πως και γιατί ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από θέση ισχύος για τα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά, σε θέση αδυναμίας στη συνέχεια…

Η ανατροπή του 1-0 σε 1-2 ουσιαστικά, είναι ναυάγιο του ΠΑΟΚ! Από εκεί που έπλεε πρόσω ολοταχώς για θρίαμβο… Έπιασε πάτο! Βυθίσθηκε αύτανδρος. Ουδείς εκ παικτών και προπονητών του διασώθηκε!

Κι άντε τώρα, να διαχειρισθεί ο ΠΑΟΚ το… ναυάγιο αυτό. Να βρει πάλι, ορθή ρότα Με τι πλήρωμα; Οι ελλείψεις του ρόστερ είναι δεδομένες. Δεδομένες είναι πλέον, οι αδυναμίες του. Και με τον ΟΦΗ και με τον Παναθηναϊκό μετά από απόδοση ισχύος και από κυριαρχία στο γήπεδο… Απώλεσε δυο νίκες μέσα από την αγκαλιά του.

Για να συμπεράνουμε, πως δεν είναι απλά, οι ελλείψεις του ρόστερ η αιτία του κακού. Δεν είναι απλά, μόνον γι’ αυτές η ευθύνη του Λουτσέσκου. Είναι και για την αδυναμία του, να συμμαζέψει αυτό το ελλειμματικό ρόστερ. Εξ αιτίας αυτής της αδυναμίας του ο ΠΑΟΚ διώχνει τον κόσμο από την Τούμπα.

ΥΓ 1 : Αναδείχθηκε και πάλι, σαν «αχίλλειος πτέρνα» η αριστερή πλευρά της άμυνας του «δικέφαλου». Το πολλάκις …λανθάνειν ουκ ομάδας σοβαρής!

ΥΓ 2 : Θα είναι καλύτερα για όλους στον ΠΑΟΚ, να κρατήσουν πλέον, τα στόματα τους κλειστά. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τους θα εξοργίσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο τους. Θα είναι καλύτερα, να σιωπήσουν. Και να προσπαθήσουν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.