Σχεδόν οι μισοί followers της Τούνη είναι fake! Ο πίνακας που... «καίει» τους influencers

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2022

Με «κάστρο στην άμμο» μοιάζουν οι «αυτοκρατορίες» που έχουν φτιάξει πολλοί influencers, αφού με στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εξειδικευμένη ιστοσελίδα Fasthosts, φανερώνεται το ποσοστό των fake followers που έχουν οι μεγαλύτεροι Έλληνες influencers και όχι μόνο.

Μπορεί η έρευνα να πραγματοποιήθηκε προ μηνών, όμως τα νούμερα δεν διαφέρουν και πολύ. Άλλωστε ποια η πιθανότητα να άλλαξαν ρότα αυτοί που επένδυσαν σε ψεύτικους ακόλουθους με σκοπό να αυξήσουν τον αριθμό των ανθρώπων που παρουσιάζουν ότι... επηρεάζουν!

Μεταξύ άλλων στην εν λόγω έρευνα συμπεριλήφθηκαν οι λογαριαμοί του Αλέξανδρου Κοψιάλη, της Φαίης Σκορδά, της Ιωάννας Τούνη, του Άκη Πετρετζίκη αλλά και των αθλητών παγκοσμίου φήμης, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Στέφανου Τσιτσιπά.

Στην κορυφή της λίστας όσον αφορά το ποσοστό των fake followers σχετικά με τους συνολικούς, βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία την στιγμή της έρευνας μετρούσε 908.200 (πλέον φτάνουν το 1 εκατομμύριο) ακόλουθους με το... 45% αυτών να είναι ψεύτικοι! Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φαίνεται να έχει το μικρότερο ποσόστό (13%) με την Ελένη Φουρέιρα (14%) και την Κατερίνα Καινούργιου (17%) να ακολουθούν. Ο Κωσταντίνος Αργυρός (40%) και η Φαίη Σκορδά (39%) βρίσκονται πίσω από την Τούνη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.