Δάρλας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, ακόμη κι αν παίξει χωρίς σέντερ φορ»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, ο πρώην ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων, ο Φίλλιπος Δάρλας. Ο Δάρλας αγωνιζόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας και έπαιξε στην Τούμπα ως δανεικός για ένα χρόνο.

Σε αυτό το διάστημα, όπως θα διαπιστώσετε και από τις δηλώσεις του Δάρλα, δέθηκε με την ομάδα και κυρίως με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Φίλλιπος Δάρλας στις δηλώσεις του είπε αρχικά: “Τώρα είμαι στο χωριό, στο Αγρίνιο. Για το ντέρμπι, θα ήθελα να πω, ότι είναι ένα από τα παιχνίδια που συγκινούν τον κάθε φίλαθλο. Δεν σας το κρύβω, πως θα ήθελα να ήμουν νεότερος και να παίξω ξανά. Αυτά είναι τα αγαπημένα του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα γιατί η Τούμπα είναι ιδιαίτερη έδρα, μία ξεχωριστή έδρα, θα έλεγα. Αν είσαι -παίκτης του ΠΑΟΚ η Τούμπα σου δίνει κίνητρο για να αποδώσεις καλύτερα. Αλλά και για τον αντίπαλο παίκτη αποτελεί ένα κίνητρο. Εμένα μου άρεσε πάντα η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην Τούμπα. Είτε ως παίκτης του ΠΑΟΚ για μία σεζόν, είτε ως παίκτης του Παναθηναϊκού”.

Ο Δάρλας ρωτήθηκε εάν ο Δικέφαλος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, εάν για παράδειγμα σε ένα χρονικό διάστημα παίξει με τον Καντουρί ως κρυφό φορ, αντί του Ολιβέϊρα (είναι ο μοναδικός διαθέσιμος φορ αυτή την στιγμή στην ομάδα). Και απάντησε με τον εξής τρόπο: “Είναι προς το θετικό, όχι προς το αρνητικό. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα και λόγω έδρας. Και σε αυτά που είπε ο Σταθόπουλος συμφωνώ. Και χωρίς σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Η Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά εάν είναι γεμάτη. Στον ΠΑΟΚ είχα 19 συμμετοχές. Θα ήθελα να κάνω και άλλες, όμως οι καταστάσεις τότε ήταν διαφορετικές. Ήμουν δανεικός από τον Παναθηναϊκό, την επόμενη σεζόν δεν βρήκα κάποια λύση. Δεν ήθελαν να με αφήσουν. Για αυτό στο τέλος, ούτε στα πλέι οφ μπόρεσα να παίξω.

Σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνιζόμαστε, αφήνουμε το στίγμα μας. Στον Παναθηναϊκό είχα 11 χρόνια συμβόλαιο. Όμως στον ΠΑΟΚ είχα μία εξαιρετική σεζόν. Ειδικά την ατμόσφαιρα και τον κόσμο δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Πέρασα εξαιρετικά ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωπος, γενικά, πέρασα πολύ καλά. Ήταν κάτι το ξεχωριστό. Και αναφέρομαι στην συμπεριφορά του κόσμου”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.