Τρέμουν τη δύναμη της Τούμπας

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαϊρης

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως η θέληση των παικτών του ΠΑΟΚ και του ιδίου του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη για μία νίκη, που θα αποτελέσει μία ισχυρή απάντηση και για την συνέχεια. Κυρίως όλοι στον ΠΑΟΚ, θέλουν και μία ρεβάνς για τον κλεμμένο τελικό του περασμένου Μαϊου.

Θέλουν όμως να στείλουν και ένα σαφέστατο μήνυμα. Για την προσπάθεια που κάνουν από την αρχή της σεζόν, για τον τρόπο που κλάπηκε το Κύπελλο τον προηγούμενο Μαϊο και όχι μόνο.

Το βράδυ της Κυριακής παίζουν οι δύο πρωτοπόροι, στόχος ξεκάθαρος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει και να μειώσει την βαθμολογική διαφορά στον ένα πόντο. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει 15 και ο ΠΑΟΚ έχει 11. Ο Δικέφαλος με νίκη θα φθάσει στους 14.

Θέλει αφενός να αποδείξει ότι στην έδρα του, έχει την δυνατότητα να λυγίσει τον κάθε σκληροτράχηλο αντίπαλο και αφετέρου να περάσει το μήνυμα πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, θα παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και θα διεκδικήσει.

Κακά τα ψέματα, σε αυτό το ντέρμπι, η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι μαζική και η συμπεριφορά τους…. συγκλονιστική. Όπως συνέβη σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Η δύναμη της Τούμπας ήταν απίστευτη. Και με τον Παναθηναϊκό θα είναι μία Τούμπα...πραγματικό ηφαίστειο.

Αυτή την δύναμη της έδρας του ΠΑΟΚ φοβούνται οι του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε θα είναι και η τελευταία. Οι παίκτες του Δικεφάλου όμως καλούνται να φέρουν εις πέρας το έργο τους, αξιοποιώντας αυτή την ενέργεια που θα πάρουν από την εξέδρα.

Η δίψα για εκδίκηση, έστω και άτυπη εκδίκηση, για τον κλεμμένο τελικό του Κυπέλλου τον περασμένο Μαϊο είναι μεγάλη. Την εκφράζουν στις συζητήσεις τους, όλοι όσοι παρέμειναν στην ομάδα και την ένιωσαν. Και αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές που διατηρήθηκαν στο ρόστερ. Φυσικά, την ίδια δίψα για την πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν, την έχει ο Λουτσέσκου, την έχουν όλοι οι στενοί του συνεργάτες. Δεν συμβιβάστηκαν με την απώλεια του Κυπέλλου, δεν συμβιβάστηκαν με τον τρόπο που ήρθε.

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου σε δημόσιες τοποθετήσεις του, πριν από ένα μήνα περίπου, όταν είχε ερωτηθεί για τον κλεμμένο τελικό του Κυπέλλου είχε αναφέρει, πως το Κύπελλο δόθηκε στον Παναθηναϊκό και πως υπήρξαν πολιτικές σκοπιμότητες και πιέσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.