ΠΑΟΚ: Παίρνουν το δρόμο της επιστροφής οι διεθνείς

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Ολοκληρώνονται σήμερα οι υποχρεώσεις και των τελευταίων διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και αυτό σημαίνει πως μέχρι αύριο το απόγευμα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και έτσι στην προπόνηση της Πέμπτης θα τεθούν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.



Ηδη ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αγωνίστηκε χθεςβασικός με το Σουρινάμ στο φιλικό απέναντι στην Τσβόλε από την οποία η Εθνική Ομάδα της χώρας του ηττήθηκε με 5-0. Eπιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα προλάβει την προπόνηση της Τετάρτης ενώ στην σημερινή προπόνηση θα φωνάξει «παρών» ο Ντάντας.

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα περιμένει να δει αν ο Πογέτ του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών στο «Γ. Καμάρας» στο ματς απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία.Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είχε θετική παρουσία στο ματς απέναντι στην Σουηδία, βρίσκεται στην Νορβηγία για τον σημερινό αγώνα της Σερβίας. Ο Κούρτιτς που... κέρδισε τον Χάαλαντ με την Εθνική Σλοβενίας είναι στην Σουηδία για τον τελευταίο αγώνα του NationsLeagueπου θα αρχίσει στις 21:45.

Το πιο σημαντικό ματς το δίνει ο Κοτάρσκι καθώς στο Βέιλε με την Εθνική Κροατίας Κ21 θέλει να υπερασπιστεί το 2-1 το πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εις βάρος της Δανίας. Μάλιστα έκανε και δηλώσεις για τον «τελικό» σημειώνοντας: «Δεν πρέπει να βιαστούμε, πρέπει να αναζητήσουμε την ευκαιρία μας εκεί. Έχουμε καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αμυνθούμε, θελουμε πολύ την πρόκριση».

Να σημειώσουμε επίσης πως σήμερα οι Μοναστηρλής, Φίλων, Τσίκος, Κωττάς, Γεωργιάδης, Γκούμας, Σμυρλής, Σπυράκος και Τασιούρας θα δώσουν τον «τελικό» απέναντι στην Τσεχία στον όμιλο που φιλοξενεί η Ελβετία και όπου η Εθνικής Κ19 στοχεύει στην πρωτιά. Εκεί αγωνίζεται και ο Γιώργος Κούτσιας που έχει σκοράρει και σκοράρει και κόντρα στην Ελβετία αλλά και κόντρα στην Ανδόρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.