Γκορντεζιάνι: «Με τιμά η αναφορά του Λουτσέσκου στο πρόσωπο μου»

Γιώργος Ζαΐρης25 Σεπτεμβρίου 2022

Συνέντευξη στον Γιώργο Ζαϊρη

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι μίλησε στο metrosport.gr  μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού στην Καστοριά όπου ο Δικέφαλος με δικό του γκολ άνοιξε το σκορ και τελικά επικράτησε με 2-0.

Ο νεαρός επιθετικός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρόσφατη αναφορά του Λουτσέσκου προς το πρόσωπο του σημειώνοντας πως είναι ο τρίτος φορ στο ρόστερ μετά τους Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 


- Είστε αναγκασμένοι να κάνετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασία καθώς το Πρωτάθλημα θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου. Πόσο δύσκολο είναι να το διαχειριστείτε αυτό;

«Το διαχειριζόμαστε πολύ καλά και σε αυτό μας βοηθά και ο προπονητής. Πολύ απλά διότι αντιμετωπίζουμε το κάθε φιλικό που δίνουμε ως επίσημο. Επομένως είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι θεωρώντας πως δεν είναι φιλικό αλλά επίσημο».

- Φέτος υπήρξαν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Πώς την βλέπεις ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος;

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να υπάρχουν νέα πρόσωπα, η ομάδα να έχει χαμηλώσει τον μέσο όρο ηλικίας αλλά έχουμε ήδη δέσει καλά και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία και για αυτό και ανυπομονούμε να αρχίσει το Πρωτάθλημα».

- Στο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Β' δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία βάσει κανονισμού. Αυτό μειώνει το κίνητρο σας;

«Σε καμιά περίπτωση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι και ας μην υπάρχει άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να προοδεύουμε ως παίκτες και να είμαστε έτοιμοι ώστε όταν έρθει η ώρα να βρεθούμε στην πρώτη ομάδα να προσφέρουμε και εκεί».


- Πριν από μερικές μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε μνημόνευσε σημειώνοντας πως σε υπολογίζει ως μια επιπλέον λύση στους φορ. Πώς το εισέπραξες;

«Είναι μεγάλο πράγμα για μένα να λέει αυτά τα πράγματα ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Αλλά δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Συνεχίζω να είμαι ο... Βασίλης που τα δίνει όλα είτε παίζοντας στον ΠΑΟΚ Β' είτε στην πρώτη ομάδα».

- Οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν δώσει πολλούς παίκτες σε όλες τις Εθνικές. Πώς το εξηγείς;

«Είναι μια επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλες τις Ακαδημίες. Ολοι οι προπονητές είναι κοντά στους παίκτες, γίνεται επαγγελματική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι τυχαίο που τόσοι πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στις Εθνικές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.