Πάλμα: Η κόντρα με τον Μέσι, η πρόταση της Ντιναμό Κιέβου και οι πρόβες για χορό στο επόμενο γκολ

Γιώργος Στράντζαλης23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Λουίς Πάλμα ήταν, γι’ άλλη μια φορά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρηυπογράφοντας τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η σταθερά ανοδική πορεία του με τα “Κιτρινόμαυρα” επιβεβαιώνεται μέσα από τις εμφανίσεις του και οι μέχρι τώρα αριθμοί του αναδεικνύουν το παραπάνω γεγονός. Τρία γκολ και πέντε ασίστ μετράει σε εννέα συμμετοχές, όντας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα στη μεσοεπιθετική της λειτουργία.

Ο 22χρονος Ονδουριανός συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και ν’ ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και το MLS ν’ αγοράσουν τα δικαιώματά του από τον Αρη, που τον περασμένο Ιανουάριο είχε εντοπίσει τον άσημο (τότε) Πάλμα στην Ονδούρα και τον απέκτησε έναντι του ποσού των 200 χιλιάδων.

Πλέον οι Κιτρινόμαυροι κοστολογούν την αξία του άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για αυτό και πριν από μερικές εβδομάδες απέρριψαν την πρόταση που έλαβαν για τον 22χρονο από την Ντιναμό Κιέβου, ύψους 1,5 εκ. ευρώ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της χώρας του, ο Λουίς Πάλμα αναφέρεται στην πρόταση της ουκρανικής ομάδας, στην κόντρα του με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίον θ’ αντιμετωπίσει αύριο σε φιλική αναμέτρηση, αλλά και για τη ζωή του στον Αρη. Την υποδοχή που έκανε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Έντουιν Ροντρίγκες και στον viral χορό του στο γκολ με τον Ολυμπιακό.

Ο Λουίς Πάλμα, από τους πιο “εμπορικούς” πλέον ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ονδούρα, μίλησε για όλα: 


“Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ήρθε μια προσφορά από τη Ντιναμό, αλλά δεν γινόταν να γίνει διαπραγμάτευση μέσα σε μια ημέρα. Όταν έρθει η ώρα του Θεού να φύγω από τον Αρη, θα το κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω πολλά χρόνια συμβόλαιο μαζί τους και θα το εκμεταλλευτώ”. Σε ερώτηση αν τον ενόχλησε, ήταν κατηγορηματικός. “Καθόλου. Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ και όπως μου είπε ένας πρώην συμπαίκτης μου, “σε κοιτάζω σαν τρελός, δεν πίστευα ότι θα πας τόσο μακριά’”, ενώ για το οικονομικό σκέλος της προσφοράς από την Ντιναμό είπε ότι… “δεν με συγκινούν τα χρήματα, μου αρέσει να είμαι εκεί που είμαι χαρούμενος. Κερδίζω χρήματα κάνοντας αυτό που μου αρέσει. Αν έρθει μια προσφορά όπου θα νιώσω χαρούμενος, θα την αποδεχτώ. Θέλω να αφήσω το όνομά μου στην Ευρώπη, θέλω να μείνω για πολύ καιρό και να διασκεδάσω”.

Ο 22χρονος επιθετικός του Αρη βρίσκεται με την αποστολή της Ονδούρας στο Μαϊάμι εν όψει της αυριανής κόντρας με την Αργεντινή. “Είναι πάντα προνόμιο να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Είναι μοναδική ευκαιρία για όλους εμάς αυτός ο αγώνας. Χαιρόμαστε και αγωνιούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι, να το απολαύσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα. Πάντα ονειρεύεσαι να παίξεις απέναντι σε μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Μέσι, και τώρα θα έχω το προνόμιο”. Ρωτήθηκε αν ονειρεύεται να πετύχει γκολ στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (σσ τερματοφύλακας της Αργεντινής. “Φυσικά. Πόσο ωραίο θα ήταν να σκοράρω εναντίον μιας ομάδας αυτού του βεληνεκούς!”.

Μετά την Ονδούρα και την Αργεντινή, η κουβέντα πήγε στον συμπατριώτη του και πλέον συμπαίκτη στον Αρη, τον Έντουιν Ροντρίγκες. “Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και ότι ήρθε στην ομάδα. Θα έχει μεγάλη υποστήριξη από εμένα, επίσης από τους ποδοσφαιριστές που ξέρουν να μιλούν ισπανικά και αυτούς που δεν ξέρουν, γιατί εδώ πάντα υπάρχει… ένα χτύπημα στην πλάτη”. “Του είπα ότι πρέπει ν’ απολαύσει αυτό το στάδιο, έρχεται δανεικός και πρέπει να κερδίσει τη θέση του γιατί στην Ευρώπη τίποτα δε χαρίζεται”, είναι οι πρώτες συμβουλές που του έδωσε ως... παλαιότερος στην Ευρώπη. Μάλιστα, οι δυο τους μοιράζονται πλέον το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές. Όπως έγινε πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. “Του είπα ότι αν έπαιζα θα έβαζα γκολ! Αφού ο Μέσι σκόραρε με την Παρί θα το κάνω κι εγώ και θα πάω στο παιχνίδι (σσ Ονδούρα-Αργεντινή) στο Μαϊάμι. Όταν τελείωσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγιναν διάφορα. Το είπα στη μαμά μου, της έστειλα χαιρετισμούς, της αφιέρωσα το γκολ και της εξήγησα πόσο όμορφα ήταν εκείνη τη στιγμή”. Αναφέρθηκε και στο χορό που έκανε και έγινε viral. “Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Είναι ένας κανονικός χορός που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή. Εξασκώ τώρα άλλον έναν (γέλια)”. Τα όνειρα του Πάλμα δεν έχουν… όρια κι αυτό αποδεικνύεται από τους στόχους που έχει για το μέλλον. “Είμαι Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήθελα να παίξω για τη φανέλα της. Δεν είναι αδύνατο. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Θεό. Όταν δουλεύεις όλα μπορούν να συμβούν. Θα ήθελα επίσης να παίξω στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, γιατί για μένα είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι το στοίχημά μου, εκεί η μικρότερη ομάδα δίνει μάχη με τη μεγαλύτερη. Οπότε αυτό είναι το όριο μου”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.