Μετά τον Τζαβέλλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης δικαιώνεται και για τον Μανωλά

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαϊρης

Έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την ευθύτητα των τοποθετήσεών του, για τον τρόπο με τον οποίο λέει τα πράγματα. Τις περισσότερες φορές, έχει δικαιωθεί. Για τον Άγγελο Αναστασιάδη γίνεται η αναφορά. Ο επιτυχημένος προπονητής, παρά τις ιδιορρυθμίες του, έχει ένα “κουσούρι” όπως συνήθιζε να λέει: Είναι ευθύς και ξεκάθαρος.

Δεν μασάει τα λόγια του. Ναι προκάλεσε αντιπάθειες, ακόμη και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ πριν από χρόνια, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Και ο ίδιος το ξέρει. Όμως ποτέ δεν έκανε πίσω, γιατί μετέφερε δημόσια όλα όσα έζησε και αναφέρομαι στις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Όπως δικαιώνεται και τώρα για τον Μανωλά που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει σημασία πως “πλασάρουν” το θέμα τα απόλυτα ελεγχόμενα μέσα που πρόσκεινται στους Πειραιώτες. Εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά το ρεπορτάζ κυρίως σε ερυθρόλευκα μέσα που διατηρούν την αξιοπρέπεια τους και τις αναφορές για τον Μανωλά, υπάρχουν πολλές ασάφειες ακόμη και για την προσφορά που έλαβαν οι ερυθρόλευκοι. Εκτός κι αν όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, χρειάστηκε να διαμορφώσουν έναν έξυπνο τρόπο για να διατηρήσουν τις ισορροπίες. Και ο πρώην διεθνής άσος να μην αποχωρήσει ως αποτυχημένος και το σωματείο του να δηλώνει ικανοποιημένο.

Και για τον Τζαβέλα είχε μιλήσει ο Αναστασιάδης το 2014. Για να μην ξεχνιόμαστε. Και τότε πήγαν να τον “φάνε”, τον λοιδόρησαν, τον αποδόμησαν, ακόμη και ο Σαββίδης παρασύρθηκε, δεν πίστεψε στον Αναστασιάδη. Αλλά έστω και μετά δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό. Αυτό το χάρισμα που έχει αυτός ο άνθρωπος (εκτός από το κοουτσάρισμά του, το οποίο εξάσκησε), αν μπορούσε να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ θα είχε κερδίσει πολλά περισσότερα σαν κλαμπ, ειδικά από την στιγμή που είναι μπροστάρης ο Σαββίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.