Κουλιεράκης: Η φωτό-ντουκουμέντο και το αντράκι 13, 5 ετών!

Κώστας Πετρωτός21 Σεπτεμβρίου 2022

Η στήλη συνεχίζει και σήμερα να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια του Κώστα Κουλιεράκη και σειρά έχουν φωτογραφίες από την εποχή που έπαιζε στην Δόξα Παχιανών.

Ο σύλλογος των Χανίων, μόλις έγινε γνωστή η κλήση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού στην εθνική Ανδρών, κοινοποίησε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στην σελίδα του στο facebook, θυμίζοντας κάτι που λίγοι το ήξεραν. «Ενα παιδί που ξεκίνησε το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι του από την ομάδα μας και που πριν συμπληρώσει τα 14 του χρόνια φόρεσε και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, σε αγώνα της Α' Κατηγορίας με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Είμαστε περήφανοι για σένα, συνέχισε με σκληρή δουλειά να κυνηγάς τα όνειρά σου, τα καλύτερα είναι μπροστά!».


Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξήχθη στη μία Απριλίου του 2017, όταν ο Κουλιεράκης ήταν 13, 5 ετών. Τότε, μάλιστα έπαιζε σε ρόλο επιτελικού μέσου και όπως γράψαμε και χθες, σταδιακά άρχισε να παίζει πιο πίσω και πλέον είναι στόπερ, παρτενέρ του Ινγκασον. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη ομάδα ήταν παράγοντας ο πατέρας του Μιχάλης που στην φωτογραφία τον βλέπετε, μαζί με την μητέρα του Κώστα, Κασσιανή, να ποζάρουν μετά από μία βράβευση στην Ακαδημία Calcetto.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.