Ένα διάστρεμμα αναβάλλει το ντεμπούτο του Τσιγγάρα στη Ligue 1

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτός πλάνων για το ματς της Τουλούζ κόντρα στην Ρεν έμεινε ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Φιλίπ Μοντανιέ.

Οι φίλοι της γαλλικής ομάδας ανυπομoνούν να δουν το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα εν δράσει, όμως αυτό δεν θα συμβεί ούτε αυτή την αγωνιστική, με το ντεμπούτο του Έλληνα χαφ να αναβάλλεται μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης, ο οποίος τον κράτησε εκτός και από την προπόνηση της Παρασκευής και τελικά κρίθηκε πως δεν προλαβαίνει τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και πως ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το πότε θα επανέλθει.

Ο Τσιγγάρας δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κλερμόν, αφού παρότι τελικά πρόλαβε να δηλωθεί και να έχει το τυπικά δικαίωμα να αγωνιστεί, κρίθηκε ανέτοιμος από το τεχνικό επιτελείο και αν επανέλθει σύντομα μετά από τον τραυματισμό του ίσως έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη δυάδα αγώνων κόντρα στην Λιλ την επόμενη αγωνιστική ή την Μονπελιέ τη μεθεπόμενη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.