Σπάθα που θες ρε Σπάθα!

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης στο χώρο του αθλητισμού ή ακόμη και της δικαιοσύνης ο οποίος να είχε το θάρρος, τη διαύγεια, τη θέληση να επιτεθεί και να κατατροπώσει όλα αυτά τα ποδοσφαιρικά και παραγοντικά μιάσματα , που λυμαίνονται τον χώρο με τις πλάτες πλουσίων και ισχυρών.


Μας δουλεύουν. Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας. Θέλουμε να ασχοληθούμε με άλλα θέματα που κατατρώνε τον κόσμο και δε μπορούμε. Σήμερα θα αναφερόμασταν στην τεράστια Εθνική ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο , η οποία μας κάνει περήφανους και μας έχει επαναφέρει μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ξεδιψώντας μας με νέκταρ τη δίψα που μας έχουν δημιουργήσει η σωρεία προβλημάτων που πλέον αντιμετωπίζουμε… 

Κι όμως το θράσος τους που δημιουργεί και εκπέμπει μια αυτοματοποιημένη ειρωνεία, σε κάνει να θέλεις να αντιδράσεις. Να ασκήσεις με όλο σου το θέλω ότι δύναμη έχεις προκειμένου να εξαλείψεις ακόμη και τα ίχνη που έχουν αφήσει τα προηγούμενα χρόνια με παράγκες και αυτάρεσκες δηλώσεις παραδοχής της εξαϋλωμένης ηθικής τους.

Ο υπαρχηγός της παράγκας Γιάννης Σπάθας έχει ως γνωστόν εκλεχθεί πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά. Το πως αυτός ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα όχι απλά να πηγαίνει στο γήπεδο αλλά και να εκλέγεται σε θέση παράγοντα και μάλιστα προέδρου Ένωσης ποδοσφαίρου, δεν το γνωρίζουμε. Ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη, κατά τη γνώμη μας, φαντασία. Είναι ένα από τα σενάρια της ζωής που γίνονται πραγματικότητα προκειμένου να αποδειχτεί ότι και το πιο απίθανο μπορεί να συμβεί. Σα να θέλει κάποιος να γελάσει μαζί σου , να σε κοροϊδέψει. 

Η ΕΠΣ Πειραιά ως γνωστόν έβγαλε ΚΑΙ την ανακοίνωση κατά Μπένετ και Λαμπαδαρίου που εμπεριέχει υπονοούμενα για την προσωπική ζωή των δύο ενώ τρεις μέρες πριν ο κ. Σπάθας, αν δεν κάνουμε λάθος, την είχε προτείνει για να την τιμήσει.

Όμως ο λύκος κι αν εγέρασε… παραμένει ασταμάτητος! Σε νέες του δηλώσεις λίγο πολύ μας είπε ότι τούτη την στιγμή επιβουλεύονται κάποιοι αόρατοι εχθροί για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και ότι όλοι αυτοί θα βρουν μπροστά τους την Ένωση Πειραιά. Μιας Ένωσης που στο βωμό της υποστήριξης του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού υπερκέρασε κάθε ηθικό και ίσως νομικό όριο με αποτέλεσμα την σχεδόν αυτεπάγγελτη πειθαρχική τιμωρία της. 

Όμως αν τιμωρούνταν οι υπεύθυνοι των πράξεων και μόνο, αν έχαναν τις αγωγές ή και την εξουσία τους, ας έβγαζαν ότι ανακοίνωση ήθελαν. Εδώ τιμωρούνται εκατοντάδες αθλητές-ποδοσφαιριστές ακόμη και παιδιά που δεν θα έχουν πρωταθλήματα. Βέβαια οικονομικό πρόβλημα δεν θα έχει ποτέ γιατί το Αυγενάκειο κράτος υποστηρίζει… τους υποστηρικτές του Μαρινάκη. Το ίδιο προφανώς κάνει και ο Μαρινάκης για την ένωσή του. Όμως αυτό δεν είναι λογικό. Δεν είναι λογικό να θυσιάζονται μικρές ποδοσφαιρικές ομάδες και ο αθλητισμός των παιδιών επειδή ο Σπάθας είναι το minion του Μαρινάκη. «Σπάθα που θέλεις ρε Σπάθα» και μ΄ αυτό εννοούμε την εξαφάνιση σου ως ατόμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Για μας όχι απλώς δεν έχεις το δικαίωμα αλλά κάνεις ζημιά ακόμη και στους δικούς σου ανθρώπους ελέω Μαρινάκη!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.