ΠΑΟΚ: «Καυτές» επαφές για το δεκάρι

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαϊρης

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι “καυτή” για τον ΠΑΟΚ, καθώς το θέμα της απόκτησης ενός επιτελικού μέσου είναι στην κορυφή των θεμάτων που απασχολούν τον Δικέφαλο.


Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες δεν έχει σταματήσει να απασχολεί και ειδικά μετά την εμφάνιση της ομάδας στο Βικελίδης, η ανάγκη για την απόκτηση ενός παίκτη με τα χαρακτηριστικά του έγινε ακόμη πιο έντονη.

Αυτό είναι το συμπέρασμα στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Μπότο, του Λουτσέσκου και άλλων στελεχών της ομάδας και φυσικά τα σχετικά μηνύματα έχουν πάει και στον Ιβάν Σαββίδη που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αχιλλέα Μπέο.

Χθες, προέκυψε μία εξέλιξη μέσα από δηλώσεις του ατζέντη του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Αλμπέρτο Μποτίνες στην Ρωσία, σύμφωνα με τις οποίες έχει κλείσει η διαπραγμάτευση μεταξύ Βόλου-Σπαρτάκ Μόσχας για την αγορά του.

Επικοινωνία με τον Μποτίνες είχε και το Metropolis 95,5, και οι τοποθετήσεις του μεταφέρθηκαν από την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός, ο Αλμπέρτο Μποτίνες, σημείωσε ότι είναι πιθανό ο παίκτης να μείνει στον Βόλο, γνωρίζει ωστόσο ότι υπάρχουν επαφές μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Αχιλλέα Μπέου, χωρίς από την πλευρά του ο ίδιος να έχει κάνει επαφές με τον Ζοσέ Μπότο για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι υπάρχει και ενδιαφέρον από ισπανικούς συλλόγους.

Μπορεί ο Βόλος να δείχνει διάθεση να κρατήσει τον Φερνάντες ωστόσο, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπεις στους τελευταίους δέκα μήνες τους συμβολαίου του και η θεσσαλική ομάδα κινδυνεύει να μην βγάλει ούτε ευρώ όφελος, αφού από τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο Μπέος είναι παράγοντας που ψάχνει το οικονομικό όφελος και από την άλλη ο Ιβάν Σαββίδης έμπειρος στις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Οπότε όλα είναι ανοιχτά.


Υπάρχει και εναλλακτική λύση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ζοσε Μπότο έχει κάνει προεργασία και για εναλλακτική λύση και μάλιστα έχει πρώτη θετική γνώμη και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει επικεντρωθεί στον Φερνάντες, ωστόσο, αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή δεν αποκλείεται, να ψάξει και την άλλη λύση από το εξωτερικό, με την μορφή αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών προμηνύεται καυτή για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.