Άρης: Η επιχείρηση Τρίπολη αρχίζει με Τερζή και… βλέπουμε

Γιώργος Στράντζαλης07 Σεπτεμβρίου 2022

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, στρέφουν την προσοχή τους από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αρη, με τη νίκη να μοιάζει με υποχρέωση μετά τις διαδοχικές απώλειες βαθμών. Για δεύτερη εβδομάδα, ο Τόλης Τερζή είναι εκείνος που θα σχεδιάσει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας καθώς μέχρι χθες δεν παρουσιάστηκε καμία εξέλιξη όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος στον Κιτρινόμαυρο πάγκο.

Οι περιπτώσεις Κανέδα και Χούλιο Βελάσκεθ έχουν μπει πλέον στον πάγο και δύσκολα φαίνεται ότι θα επανέλθουν στην επιφάνεια, με τους ιθύνοντες του Αρη τα προηγούμενα 24ώρα να διαρρέουν ότι οι συζητήσεις έχουν επικεντρωθεί σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις προπονητών από τη χώρα της Ιβηρικής. Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει focus σε μία συγκεκριμένη επιλογή, χωρίς ωστόσο να διαρρέεται κάποια άλλη πληροφορία κι αν η συγκεκριμένη επιλογή θ’ αποτελέσει τον “εκλεκτό” του ισχυρού άνδρα του Αρη για τη θέση του προπονητή.

Στον Αρη γίνονται προσπάθειες ώστε να κλείσει το ζήτημα προπονητή όσο το δυνατόν πιο άμεσα αλλά είναι ξεκάθαρο, από την κωλυσιεργία που παρατηρείται, ότι δεν είχε γίνει η απαραίτητη προεργασία πριν αποφασιστεί η απόλυση του Χερμάν Μπούργος. Οι Κιτρινόμαυροι θα μπουν στην επιχείριση “Αστέρας Τρίπολης” υπό την καθοδήγηση του Τόλη Τερζή, η παρουσία του οποίου εμπνέει εμπιστοσύνη και παράλληλα δίνει χρόνο στη διοίκηση να βρει αντικαταστάτη. Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα προπονητή, είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται να επιλυθεί άμεσα προκειμένου η ομάδα να βαδίσει σε μια… κανονικότητα κυνηγώντας τους υψηλούς αγωνιστικά στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.