Τρία σχέδια για την εξωτερική μορφή της Νέας Τούμπας 35.000 θέσεων

Κώστας Πετρωτός03 Σεπτεμβρίου 2022

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει να δει τα τρία διαφορετικά προσχέδια που έχουν ετοιμάσει οι εταιρίες «Populous» και «Salfo» για την νέα Τούμπα. Η διαφορά των τριών σχεδίων σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ» αφορά στην εξωτερική όψη τους, την αρχιτεκτονική τους και όχι την χωρητικότητα της Νέας Τούμπας, αφού οι δύο εταιρίες που έχουν εμπλακεί στο να τα εκπονήσουν έχουν καταλήξει στο ότι σε αυτό τον χώρο δεν μπορεί να γίνει γήπεδο μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Ουσιαστικά, πάνω σε αυτό το σκέλος θα κληθεί και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να καταθέσει τις απόψεις του για το πώς πρέπει να είναι η Τούμπα, γιατί οι διαφορές στους χώρους που προβλέπονται δεν είναι μεγάλες.

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιες τεχνικές διαφορές στα τρία προσχέδια για την Νέα Τούμπα, αλλά αυτό είναι ζήτημα που δεν είναι κατανοητό στον απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, αλλά στους ειδικούς που εμπλέκονται στο πρότζεκτ της κατασκευής.

Το πώς θα γίνει η παρουσίαση των τριών σχεδίων και του Masterplan δεν έχει ακόμη καθοριστεί, καθώς θα πρέπει να γίνουν πρώτα και ορισμένες τελικές συζητήσεις για να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες με τον Δήμο και την Περιφέρεια και στην συνέχεια να φιξαριστεί ο τρόπος παρουσίασης των σχεδίων και του masterplan στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Φυσικά, μέσα σε όλα, στα γραφεία της ΠΑΕ περιμένουν να προχωρήσει και το θέμα του Καυτανζογλείου. Αποφασίστηκε να γίνει ομάδα εργασίας στην ομάδα, όπως ο ίδιος ο Σταύρος ο Καλαφάτης δήλωσε στο Metropolis 95.5, έχοντας παραδεχθεί ότι υπάρχει κωλυσιεργία και δικαιώνοντας και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είχαν αναδείξει το πρόβλημα που προφανώς δημιουργείται από την στάση του επικεφαλής του υφυπουργείου αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.