SL1: Ξεκάθαρα φαβορί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Βλέπει Λαμία και σκοράρει ο Μπαράλες

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Με τρία ματς ξεκινάει η 3η Αγωνιστική της Super League σήμερα (3/9). Η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός τον Ιωνικό και ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 17:45


Την πρώτη τους νίκη θα ψάξουν οι δύο ομάδες, στο ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα με την Λαμία να έχει 1 ήττα και 2 ισοπαλίες και τον Αστέρα να έχει 2 «Χ».  Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο του αγώνα είναι πως ο σεντερφορ των Αρκάδων, Τζερόνιμο Μπαράλες, έχει σκοράρει για τρεις διαδοχικές σεζόν κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.


Ολυμπιακός-Ιωνικός 19:00


Μετά την δημοσιοποίηση της «βόμβας-Μαρτσέλο», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν επιτακτικά να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εφανίσεις, μετά το κακό τους παιχνίδι με τον Αστέρα. Παναγιώτης Ρέτσος και Πεπ Μπιέλ μπήκαν κανονικά στην αποστολή, ενώ εκτός λίστα έμειναν οι Ματιέ Βαλμπουενά και Παπέ Αμπού Σισέ. 

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 20:30


Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, σε μια αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να υπάρξει και σολντ άουτ, αφού η ζήτηση των εισητηρίων είναι αρκετά αυξημένη. Οι «πράσινοι» που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Super League θέλουν να δώσουν συνέχεια απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς η οποία έχει έναν βαθμό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Χουάνκαρ, Μπερνάρντ και Σένκεφελντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.