Αντιδήμαρχος για αισθησιακή ταινία στη ΧΑΝΘ: «Νόμιζα μου κάνουν φάρσα»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και αρμόδιος αντιδήμαρχος παραχώρησης δημοσίων χώρων, Μιχάλης Κούπκας αναφερόμενος στο παράδοξο αίτημα πολίτη για παραχώρηση πάρκου της ΧΑΝΘ με στόχο το γύρισμα αισθησιακής ταινίας. 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

«Στην αρχή πίστευα ότι κάπου υπάρχει μια κρυμμένη κάμερα, και πως πρόκειται για κάποια φάρσα στην τηλεόραση. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη πρόταση τέθηκε με σοβαρότητα. Ο συγκεκριμένος κύριος που το αιτήθηκε φάνηκε πολύ σοβαρός. Και εγώ βέβαια του απάντησα με σοβαρότητα , σχετικά με το τι ισχύει και το πως παραχωρούνται οι χώροι στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά στην περίπτωση της αισθησιακής ταινίας, τίθεται και ζήτημα προσβολής της δημοσίας αιδού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε άλλο παράλογο αίτημα, αποκαλύπτοντας πως:

«Αυτά τα 3 χρόνια που διατελώ αντιδήμαρχος , έχω ακούσει πολλά ευτράπελα. Κάποια στιγμή κάποιοι μου είχαν ζητήσει να κλείσω πεζοδρόμιο στη Τσιμισκη για φωτογράφιση εσωρούχων πάνω σε άλογα ,και μάλιστα σε ώρες που τα καταστήματα λετουργούσαν κανονικά.Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν με τα άλογα μέσα στην Τσιμισκή. Φυσικά και αυτό το αίτημα απορρίφθηκε εξίσου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.