«Έκρηξη» τουριστών στον Δήμο Θερμαϊκού-Τσαμασλής: «Αλλάζουμε επίπεδο»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2022

Την δική του «απογείωση» πραγματοποιεί, τουριστικά, τη φετινή χρονιά ο Δήμος Θερμαϊκού.

Από τις αρχές του καλοκαιριού, μέχρι και σήμερα συρρέουν ακατάπαυστα χιλιάδες τουρίστες στον Δήμο μας, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό «κλίμα» στην οικονομία του τόπου, όμοιο του οποίου είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στην περιοχή μας.

Οι ξενοδόχοι επιβεβαιώνουν την πολύ θετική ατμόσφαιρα, όπως και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, που από την πρώτη στιγμή έριξε μεγάλο βάρος σε αυτό τον τομέα, θεωρώντας τον (και δικαίως) ατμομηχανή της οικονομίας του Δήμου. Μάλιστα το χαρακτηριστικό είναι πως δεν έρχονται, πια, τουρίστες μόνο από τα Βαλκάνια, αλλά και από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, αλλάζοντας το επίπεδο…

«Πράγματι, έχουμε μια πολύ μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας, τολμώ να πω, μεγαλύτερη ακόμα και από εποχές προ κορωνοϊου», λέει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Royal Hotel, Τίμος Καραμπουρούνης και συνεχίζει: «Το ευχάριστο είναι πως υπάρχει αύξηση και από χώρες της Ευρώπης που δεν είχαμε συνηθίσει να έρχονται στην Περαία και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Η περιοχή μας μπορεί και πρέπει να πάρει τη θέση που δικαιούται στον τουριστικό χάρτη, γιατί έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και νομίζω πως αρχίζει και τα καταφέρνει».

Πηγή: bestcity.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.