Κόκκινος: Θα κάνει και δεύτερη γκέλα η Μπάρτσα;

Γρηγόρης Κόκκινος20 Αυγούστου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Συνήθως τέτοια μέρα κάθε χρόνο γράφω για το πού θα τερματίσουν οι Ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Με την εικόνα που έβγαλαν στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, πιστεύω ότι δεν θα δούμε καλό πρωτάθλημα, ο πρώτος δεν περιμένω να έχει μεγάλη διαφορά από το δεύτερο και από τους «μικρούς» θα χαρώ να υπάρξει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στην πρώτη αγωνιστική δεν θα έχω επιλογή από Ελλάδα αφού περιμένω πρώτα να δω τι κάνουν οι ομάδες και πως θα παρουσιαστούν και στη συνέχεια θα τη βρούμε την άκρη. Για τα υπόλοιπα πάμε σεμνά και ταπεινά ελπίζοντας να κάνουμε σεφτέ.

Η πρώτη μου επιλογή θα είναι από το πρωτάθλημα Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα ο άσσος της Οσασούνα. Στην πρεμιέρα νίκησε την Σεβίλλη με καλή εμφάνιση και με σκορ 2-1. Η Κάντιθ έχασε στην έδρα της από την Σοσιεδάδ με 0-1 και η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Τίμια απόδοση το δίφραγκο.

Η Γουέστ Χαμ έκανε πολλές ευκαιρίες με την Νόττινχαμ αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δεν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα αφού έχασε τελικά με 1-0. Η Μπράιτον είναι εξαιρετική σαν ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από την Νιούκαστλ αλλά έμεινε στο 0-0. Πιστεύω ότι η απόδοση του διπλού αξίζει το ρίσκο.

Η Φρανκφούρτη δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και προέρχεται από το 1-1 στο Βερολίνο στην έδρα της Χέρτα. Η Κολωνία ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Λειψία στο ισόπαλο 2-2 και δείχνει πολύ καλή τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων θα πάω με το διπλό.

Η Νάπολι ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα μετά το διπλό με το εμφατικό 2-5 στην έδρα της Βερόνα. Η νεοφώτιστη Μόντσα δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα και γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Τορίνο. Ο Μπερλουσκόνι έχει μεγάλα όνειρα για την Μόντσα και απομένει να δούμε τι θα καταφέρει. Compo

Την Ατλέτικο Μαδρίτης την περιμένω δυνατή φέτος και δεν γνωρίζω αν θα καταφέρει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πιστεύω όμως ότι θα πρωταγωνιστήσει χωρίς να επηρεάζομαι από το 0-3 με την Χετάφε. Η Βιγιαρεάλ είναι δυνατή και το έδειξε με το 0-3 στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Άσσος

Η Αταλάντα ήταν καλή και ουσιαστική στο παιχνίδι με την Σαμπντόρια όπου και πήρε το διπλό με 0-2. Η Μίλαν η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας νίκησε με 4-2 την Ουντινέζε και θέλει και φέτος να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Αν θέλει να το πετύχει τέτοια παιχνίδια πρέπει και μπορεί να τα πάρει.

Η Μπολόνια βρέθηκε να παίζει από νωρίς στο παιχνίδι με την Λάτσιο με παίκτη παραπάνω προηγήθηκε αλλά στην συνέχεια έμεινε και αυτή με δέκα ποδοσφαιριστές χάνοντας τελικά με 2-1. Η Βερόνα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Νάπολι που την διέλυσε με 2-5. Σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Σοσιεδάδ ήταν καλή όσο και ουσιαστική στην πρεμιέρα αφού κέρδισε με 0-1 την Κάντιθ. Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε με την Βαγιεκάνο στην έδρα της αφού έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά αν η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα δεν κερδίζεις. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει δεύτερη γκέλα στην σειρά. Διπλό.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΝΑΠΟΛΙ- ΜΟΝΤΣΑ G/G & OVER

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ 2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ G/G & OVER

Δεύτερη πρόταση

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΚΑΝΤΙΘ 1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. - ΚΟΛΩΝΙΑ 2

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.