Με τους φιλάθλους της η ΑΕΚ στη Λαμία -«Έσπασε» ο Αυγενάκης το μπλόκο της Αστυνομίας

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Μπορεί η Αστυνομία της Φθιώτιδας να ζήτησε την έκδοση απαγορευτικού για οργανωμένες αλλά και μεμονωμένες μετακινήσεις φίλων της ΑΕΚ για το ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όμως ο Λευτέρης Αυγενάκης «έσπασε»-έστω και μερικώς- το «μπλόκο» της Αστυνομίας, αφού επέτρεψε τελικά στους φίλους της Ένωσης να ταξιδέψουν μεν αποκλειστικά μεμονωμένα δε.


Ειδικότερα ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε σήμερα "την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-08- 2022 και ώρα 21:30 στο γήπεδο του ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές".


Η ανακοίνωση που είχε βγάλει η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας:

 H Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας με το με αριθμ. πρωτ. 8106/22/1696363/17.08.2022 έγγραφό της εισηγήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού "την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20-08-2022 και ώρα 21:30 στο ενταύθα γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας"

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.