Ο ΠΑΟΚ το ξανασκέφτηκε, ο Μιχάι στην Φαμαλικάο

Κώστας Πετρωτός12 Αυγούστου 2022



Είναι αλήθεια ότι παραξένεψε κάπως τον κόσμο του ΠΑΟΚ το τάιμινγκ της συμφωνίας με την Φαμαλικάο για τον Ενέα Μιχάι, καθώς ήρθε την μέρα που έγινε γνωστό ότι ο Νάσμπεργκ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού. Δεν είναι, όμως, αυτό που συνιστά έκπληξη στην περίπτωση του Μιχάι, αφού ουσιαστικά ήταν πολύ πίσω στις επιλογές του Λουτσέσκου και δεν θα άλλαζε κάτι τώρα που τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα ο Νορβηγός. Αυτό που προκαλεί απορία στον κόσμο είναι ότι το γεγονός ότι την Τρίτη η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική στο να δεχθεί το 50-50 με τους Πορτογάλους για τον διεθνή Αλβανό στόπερ, πρόταση που ήρθε από την Φαμαλικάο μέσω Μπότο. 

Είτε επέμεινε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, είτε ο ίδιος ο παίκτης, φαίνεται πώς στα γραφεία της Τούμπας κατάλαβαν ότι αυτή η συμφωνία μάλλον ήταν μονόδρομος. 

Ο Μιχάι από τον Ιανουάριο θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα χωρίς ο ΠΑΟΚ να κερδίσει κάτι. Τώρα, το συμβόλαιό του θα το καλύπτει η Φαμαλικάο και ο ΠΑΟΚ θα προσδοκά το 50% μίας πώλησης μέχρι το 2025, όσο θα διαρκεί το συμβόλαιό του, συν μπόνους από επίτευξη στόχων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.