Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα;

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός


Οκτώ μέρες απομένουν για την έναρξη του Πρωταθλήματος και οι εξελίξεις γεννούν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στην εκκίνηση των εγχώριων υποχρεώσεων του.

Προχθές, έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του Ιβάν Νάσμπεργκ και έτσι ο Λουτσέσκου στερείται τουλάχιστον για έναν μήνα τον παίκτη που προόριζε για παρτενέρ του Ίνγκανσον στο κέντρο της άμυνας. Και πλέον πρέπει να στηριχθεί στον Κάργα που έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στον τρόπο παιχνιδιού μιας μεγάλης ομάδας ή στο νεαρό Κουλιεράκη.

Κατά συνέπεια, υπάρχει αγωνία για το πόσο έτοιμος θα είναι ο ΠΑΟΚ το Σάββατο 20 Αυγούστου, από την στιγμή που υπάρχει και το κακό δείγμα γραφής στα ματς με την Λέφσκι.


Ο Σοτέλδο στην Σάντος, ο ΠΑΟΚ ακόμη ψάχνει

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχει, τουλάχιστον, ένα μεγάλο κενό στο ρόστερ του. Δεν έχει ακόμη αποκτήσει το δεκάρι που ψάχνει από πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Λουτσέσκου έθετε ως μεγάλο στόχο στα μεταγραφικά τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο. Την θέση του Ιταλού στα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού είχε πάρει ο φέτος ο Γέφερσον Σοτέλδο, ωστόσο, ο Βενεζουελάνος χθες και επίσημα πήγε δανεικός με οψιόν αγοράς στην Σάντος ως τον Ιούλιο του 2023. Πήρε την φανέλα με το «10», την ώρα που για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τίποτα, την δεδομένη στιγμή, στον ορίζοντα, καθώς η μεταγραφή του μεσοεπιθετικού (όπως και ενός ακόμη χαφ) έχουν συνδεθεί με την αποχώρηση του Κούρτιτς και την πώληση του Ντόουγκλας.

Θα είναι, όμως, έτοιμος ο ΠΑΟΚ να μπει με αυτές τις συνθήκες στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος; Στην Τούμπα έχουν οκτώ μέρες να το ξανασκεφτούν…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.