Γελούσαν και τα... αυτιά του προπονητή του Τζόλη μετά το δεύτερο γκολ

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Τβέντε σκόραρε ο Χρήστος Τζόλης, στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Τσουκαρίτσκι, στέλνοντας την Τβέντε στα playoffs του Conference League!

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε δις, ύστερα από πέντε περίπου μήνες, χαρίζοντας στην νέα του ομάδα την πρόκριση στα playoffs του Conference League. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης με τη σέρβικη Τσουκαρίτσκι και πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 4-1!
Αρχικά στο 84', σε φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε ξανά, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ο 20χρονος βρήκε δίχτυα έπειτα από περίπου πέντε μήνες. Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 25 Μαρτίου με την Εθνική Ελλάδας Κ21 στο παιχνίδι με το Λίχτενσταϊν, ενώ εκτός επιπέδου εθνικής ομάδας ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν με τη Νόριτς στις 24 Αυγούστου 2021 κόντρα στην Μπόρνμουθ στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.
Δικαιολογημένα λοιπόν έγραψε «Μου έλειψε αυτό το συναίσθημα»...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έγραψε ιστορία, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τβέντε που πετυχαίνει δύο γκολ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή ,από το 1973.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αντίδραση του προπονητή του, μετά το δεύτερο γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ. Δείτε την στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.