Μπάριος: «Δεκάρι και παικταράς ο Κουαλιάτα, μεγάλη καριέρα θα κάνει ο Γκαρσία»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Ο Χόρχε Μπάριος που συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Νίκο Κουαλιάτα που ήρθε στην Τούμπα, αλλά και για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Ο Χόρχε Μπάριος που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Εδώ στην Ουρουγουάη έχει κρύο, είναι χειμώνας βλέπετε. Όμως θυμάμαι την Ελλάδα έντονα. Εμένα πάντως μου λείπουν τα σουβλάκια, μου λείπει η σαλάτα, μου λείπει το καλό ελληνικό φαγητό. Μου λείπει ακόμη και ο φραπές.

Τώρα για τον Γκαρσία που κάνει προετοιμασία με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, πρέπει να σας πω ότι μίλησα πριν από δύο ημέρες μαζί του. Στις 15 Αυγούστου η Μοντεβιδέο έχει γενέθλια 120 ετών. Και ο Πάμπλο είναι είδωλο εδώ. Τον αγαπάω πολύ, είναι κύριος, είναι σαν γιός μου. Όταν ήταν μικρός και τώρα μεγάλος, είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Έχουμε έξι ώρες διαφορά και του ζήτησαν να κάνει μία εγγραφή στο βίντεο για να στείλει ένα μήνυμα για τα γενέθλια της Μοντεβιδέο Γουόντερερς σε όλο τον κόσμο της ομάδας. Θα γιορτάσουμε τα 120 χρόνια ζωής.

Ο Γκαρσία είναι προπονητής που ξέρει τι θα κάνει. Αγαπάει τους ποδοσφαιριστές, με τα καινούργια στοιχεία. Σαν άνθρωπος, ακούει έναν μικρό παίκτη και είναι επιτυχία να τον έχει μπροστά. Είναι πολύ καλό για τα νέα παιδιά που έχουν προπονητή τον Γκαρσία. Δεν θέλω να κριτικάρω τον πρόεδρο ή τον σύλλογο, αλλά ο Γκαρσία θα κάνει μεγάλη καριέρα. Εχει εμπειρία, μπορεί να προσφέρει, ξέρει τι δουλειά κάνει.

Όσο για τον Νίκο Κουαλιάτα, που ήρθε στην Ελλάδα, μπορώ να σας πώ ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν έχω μιλήσει με τον Νικόλας Κουαλιάτα από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, έκανε προετοιμασία. Πάντα μία μεγάλη ομάδα πρέπει να ξεκινάει καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μία έδρα πολύ ζωντανή. Ολη η ομάδα θέλει να κερδίσει από τα πρώτα παιχνίδια. Καταλαβαίνω και εγώ ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί, άλλωστε τα πέρασα στο παρελθόν. Είναι δύσκολο για εμάς να πάμε από την Νότιο Αμερική στην Ελλάδα. Πάντως ο Νίκος μπορεί να πάει καλά. Εχει την δυνατότητα. Ο Νίκος είναι δεκάρι, είναι μπαλαντέρ, μπορεί να σου κάνει πολύ καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, μπορεί να βγάλει… μάτια. Θέλει υπομονή για να παίρνει αέρα τα παιχνίδια, είναι αλλιώς. Είναι άλλος χαρακτήρας από τον Γκαρσία. Ο Νίκο είναι επιθετικός παίκτης. Οι ΠΑΟΚτσήδες να ξέρουν ότι έχουν ένα καλό τεχνίτη στην ομάδα τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.