Ενδοσκόπηση και προσπάθεια αντίδρασης…

Metrosport Team06 Αυγούστου 2022

Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο Τελ Αβίβ τα οποία έφεραν τον Αρη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στη μονομαχία του με τη Μακάμπι για μια θέση στα Playoffs του Conference League, γι’ αυτό οι «κίτρινοι» δουλεύουν πλέον με σκοπό τη δημιουργία συνθηκών αντίδρασης ελπίζοντας στη σπουδαία ανατροπή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρης βρίσκεται στη θέση που είναι μετά τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι. Το ίδιο συνέβη και τον Αύγουστο του 2019 μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Μόλντε στη Νορβηγία. Ομοίως και πριν από έναν χρόνο κόντρα στην Αστάνα. Η αντίδραση της ομάδας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια στοιχειοθετεί πρόβλημα. Και στις δύο περιπτώσεις στο παρελθόν, οι «κίτρινοι» άγγιξαν την ανατροπή, ασχέτως του ότι δεν την πέτυχαν σε ισάριθμες παρατάσεις. Τούτη τη φορά θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. 

Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγιναν πολλά στις τάξεις του Αρη. Από την ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη σε όλους – στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – στη διάρκεια της οποία έβγαλε τα συναισθήματά του και ζήτησαν άμεση αλλαγή αγωνιστικής εικόνας ή την ιδιαίτερη συζήτηση που είχε (στον ίδιο χώρο) με τον Χερμάν Μπούργος. Πολύ ξεκάθαρα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης προχωρά σε ενδοσκόπηση για να διαπιστώσει τους λόγους της κάκιστης εμφάνισης στο Bloomfield Stadium καθώς δεν την περίμενε κανείς. Οι όποιες αποφάσεις αφορούν το ρόστερ της ομάδας (δεν επηρεάζουν τους αγώνες με τη Μακάμπι) ήδη έχουν παρθεί. Μπήκε σε καθεστώς προτεραιότητας η απόκτηση αμυντικού χαφ αλλά και κεντρικού αμυντικού όπου στο προσκήνιο είναι περιπτώσεις παικτών οι οποίοι απασχόλησαν την ομάδα το καλοκαίρι και μερικοί εξ’ αυτών παραμένουν ελεύθεροι.

Οι προσπάθειες εστιάζουν σ’ αυτά που πρέπει να γίνουν για να παρουσιαστεί ένας διαφορετικός Αρης. Οι οργανωμένοι οπαδοί του SUPER 3 έστειλαν μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αφοσίωσή τους. Αγωνιστικά, η προσπάθεια θα αρχίσει από σήμερα καθώς χθες ήταν μέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές. Είναι δεδομένο ότι ο Χερμάν Μπούργος σκέφτεται το σενάριο αλλαγών σε πρόσωπα καθώς έχει πολλά παράπονα από πολλούς. Σε πρώτη φάση όμως θα επιδιωχθεί να αλλάξει η ψυχολογία όλων κι αυτό θα γίνει μέσα από συζητήσεις. Δεν αποκλείεται στις προσεχείς προπονήσεις να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και ο Θόδωρος Καρυπίδης με σκοπό να μεταδώσει την πίστη του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.