Οι στοιχηματικές εταιρείες δεν «βλέπουν» ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Αυγούστου 2022

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σε αντιπαραβολή με την «ανομβρία» που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΠΑΟΚ που έχει πλέον και την παταγώδη αποτυχία στην Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι, οδηγούν τις στοιχηματικές εταιρείες σε εντυπωσιακές αλλαγές αποδόσεων που αφορούν τόσο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος όσο και αυτή του Κυπέλλου!

Στις αρχές Ιουνίου ο ΠΑΟΚ ήταν στη δεύτερη θέση για την κατάκτηση του τίτλου στις σχετικές αποδόσεις πίσω από τον Ολυμπιακό. Αυτό το στοίχημα προσφέρονταν στο 4,5 απόδοση. Πλέον; Οι περισσότερες εταιρείες έχουν κατατάξει τον ΠΑΟΚ ακόμη και τέταρτο στο σχετικό στοίχημα πίσω από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Σε μια στοιχηματική εταιρεία ο ΠΑΟΚ «πληρώνει» 9 για να κατακτήσει τον τίτλο.

Αλλά πλέον οι μπουκ δεν θεωρούν τον ΠΑΟΚ φαβορί ούτε για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι πολυνίκης στον θεσμό. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ προσφέρεται ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, πίσω μάλιστα και από την ΑΕΚ την οποία σε τρεις συνεχόμενους τελικούς είχε κερδίσει!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.