Λεβαντόφσκι: «Είπαν πολλές μ@λ@@@ες στην Μπάγερν για εμένα»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Aιχμές για την πρώην ομάδα του άφησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του στο ESPN, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μαλ@*!#ς και ψέματα από μέρους των ανθρώπων της Μπάγερν στο πλαίσιο της πολιτικής τους ώστε να κατευνάσουν τους φιλάθλους τους στο θέμα της πώλησής του.

Από την αρχή του καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο 34χρονος σούπερ σταρ ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπάγερν με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον Έρλινγκ Χάαλαντ με τον Πολωνό να παρουσιάζεται πως υποτιμάται η προσφορά του με δεδομένο ότι ο γερμανικός σύλλογος «ψαχνόταν» για τον αντικαταστάτη του Ο ίδιος ωστόσο ανέφερε πως «Δεν έχει να κάνει με τον Έρλινγκ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη. Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι δεν είναι αυτός ο λόγος».

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Λεβαντόφσκι έκανε λόγο ότι δεν του φέρθηκαν με ειλικρίνεια κάποιοι στο σύλλογο του Μονάχου: «Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν Μονάχου και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα».

Για τις «μαλ@*!#ς» των ανθρώπων της Μπάγερν, ο Πολωνός έκανε λόγο για προσπάθεια των ανθρώπων των Βαυαρών να κατευνάσοουν τους υποστηρικτές τους που ήταν κάθετοι στην αποχώρηση του «Λέβα» και ψάχνοντας να βρουν δικαιολογία, χρησιμοποίησαν ψέματα.

«Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους. Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κιες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχετικά με το τι θα του λείψει ο Πολωνός άσος είπε: «Είχα πολύ καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, το επιτελείο, τον προπονητή. Όλα αυτά θα μου λείψουν γιατί πέρασα όμορφα εκεί. Δεν ήμασταν μόνο φίλοι στο γήπεδο. Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε και ανοίγω ένα νέο στη ζωή και στην καριέρα μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.