Ο Μπότο έχει πάρει πάνω του 100% και το τμήμα σκάουτινγκ

Κώστας Πετρωτός28 Ιουλίου 2022

Μπορεί να εκληφθεί και ως μήνυμα στήριξης στον Ζοσέ Μπότο το τάιμινγκ της δημοσίευσης των πληροφοριών ότι αναλαμβάνουν ρόλο σκάουτερ και άλλοι δυο στελέχη πλην του Αντρέι Φεντσένκοφ. Εν μέσω έντονης κριτικής στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με τις συγκεκριμένες κινήσεις, ο Ιβάν Σαββίδης στέλνει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Μπότο; Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, θα εντάξει στο τιμ του τον Φερνάντο Μάτος, έναν 47χρονο scout που είχε μαζί του και στην Σαχτάρ, όπως και ο Αντρέι Φεντσένκοφ. Η κίνηση αυτή δεν θα είναι η μόνη, καθώς, όπως αποκάλυψε το Metropolis 95,5, ο Ουκρανός συνεργάτης του Μπότο είχε αναλάβει πριν λίγο καιρό να επιλέξει και ένα ακόμη μέλος στο τμήμα σκάουτινγκ και μέσα από μία λίστα νεαρών Ελλήνων κατέληξε στον εκλεκτό.

Ο Φεντσένκοφ, ο Μάτος και ο Ελληνας συνεργάτης θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ενώ μένει να φανεί ποιοι ρόλοι θα ανατεθούν σε στελέχη της ΠΑΕ που ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ πριν την έλευση του Μπότο. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι ο Παντελής Θωμαρέης ανέλαβε επικεφαλής των διεθνών ποδοσφαιρικών συνεργασιών και ήδη πρόσφατα είχε ένα σημαντικό ταξίδι στην Βαρκελώνη και το Ντουμπάι μαζί με τον εμπορικό διευθυντή, Βαγγέλη Χρυσοχόοο, ενώ ο βετεράνος Κώστας Μαλιούφας έχει συνεργασία με την Ακαδημία με την οποία πάντα είχε δεσμούς.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για όλα τα στελέχη που εμπλέκονταν στο τμήμα σκάουτινγκ και πλέον αλλάζουν πόστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.