«Ο Κούτσιας είναι σέντερ φορ και πρέπει να παίξει από την αρχή»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” o Μιχάλης Ιορδανίδης και αναφέρθηκε την προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι το βράδυ της Πέμπτης. Κυρίως κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα, ποιος παίκτης πρέπει να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νάρεϊ ή ο Κούτσιας;

Ο Νάρεϊ που χρησιμοποιήθηκε στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά δεν είναι ένας κλασικός σέντερ φορ ή ο Κούτσιας που παίζει σε αυτή την θέση;

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε για το θέμα του επιθετικού και ποιον θα βάλει ο Λουτσέσκου. Και είπε:

“Υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός για τον Λουτσέσκου, γιατί πρέπει να βρει λύσεις. Θέλουμε το γκολ. Θέλει τρία γκολ τουλάχιστον. Πρέπει να παίξει ο Κούτσιας, αυτή είναι η άποψή μου. Την ξέρει πολύ καλά αυτή την θέση. Σίγουρα ο κ. Λουτσέσκου μπορεί να κάνει κάποιες δοκιμές για να κερδίσει την Λέφσκι. Και ένας φόρ εξαρτάται από την βοήθεια που θα πάρει από τους παίκτες που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου. Ποιος θα βγάλει τις κατάλληλες μπαλιές στον Κούτσια για να βάλει το γκολ, αυτό είναι το ζητούμενο.

Στο πρώτο παιχνίδι της Βουλγαρίας, οι παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν βοήθησαν τον νεαρό επιθετικό. Και από τα ακραία επιθετικά χαφ πρέπει να έχει βοήθεια ο σέντερ φορ, για να μπορέσει να βάλει γκολ.

Επέμεινε στα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας. Είναι ένα 18χρονο παιδί από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ. Εάν βάλει τον Νάρεϊ δεν ξέρεις εάν θα μπορέσει να ανταποκριθεί”.

- Για τον Μπράντον Τόμας ποια είναι η άποψή σας;

“Και ο Μπράντον και ο Νάρεί ήρθαν τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από νέους παίκτες που δεν ήταν βασικοί την περσινή σεζόν. Πρέπει να την στηρίζουμε και θέλει πολύ χρόνο. Στην Βουλγαρία ο ΠΑΟΚ ήταν ανέτοιμος. Εάν πούμε ότι στο δεύτερο παιχνίδι θα μπουν τρία γκολ, πρέπει να βγάλει αντίδραση ο ΠΑΟΚ. Ισως στα άκρα θα μπορέσει να δώσει περισσότερα ο Νάρεί απο ότι στην κορυφή της επίθεσης”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.