Σε πρώτο πλάνο ο κεντρικός αμυντικός για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουλίου 2022


Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μανού Γκαρθία, στον Άρη έχουν θέσει προτεραιότητα την προσθήκη κεντρικού αμυντικού και προς αυτήν την κατεύθυνση τα τελευταία 24ώρα βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων με υποψήφιους “στόχους”.

Όπως μετέφερε το metrosport.gr στο χθεσινό του ρεπορτάζ, η περίπτωση του Όσκαρ Μιγκέθα συνεχίζει να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τους Κιτρινόμαυρους , παρά το γεγονός ότι ο δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και της Μπαρτσελόνα παραμένει ανοικτός.

Στον Αρη έχουν στρέψει το ενδιαφέρουν τους (και) προς άλλες υποθέσεις, με τις πληροφορίες της σημερινής “Μ” να αναφέρουν πως στο μεταγραφικό ραντάρ της ομάδας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ένας κεντρικός αμυντικός με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, διεθνής και με αγωνιστικά χαρακτηριστικά παρόμοια των Φαμπιάνο, Μπράμπετς.

Πρόθεση των Κιτρινόμαυρων είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ ο οποίος δεν θα συμπληρώσει απλά την δυάδα, αλλά θα αυξήσει τον συναγωνισμό στη συγκεκριμένη θέση και με την παρουσία του θα βάλει… δύσκολα στους δύο στόπερ της ομάδας. Στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις και ο Άρης να ολοκληρώσει κι αυτή τη μεταγραφή κίνηση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.