Σπανέας: «Θετικό ότι ο Μπαλτάκος μειώνει τις απολαβές του αρχιδιαιτητή»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Σπανέας μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τις ζυμώσεις που γίνονται με τον νέο αρχιδιαιτητή και ποιοι θα βρεθούν δίπλα του.

Αυτό που κλήθηκε να σχολιάσει, ήταν τα χρήματα που θα δοθούν. Αρχικά στον Μπένετ, θα δοθούν τα μισά από όσα εισέπραξε ο Κλάτενμπεργκ.

Στις δηλώσεις του είπε:

“Το ποσό που δίνεται δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό. Ούτε και για όσους βρεθούν ως συνεργάτες του αρχιδιαιτητή. Εάν ο κ. Μπαλτάκος κατάφερε να μειώσει τις απαιτήσεις του κ. Μπένετ, αυτό είναι πολύ θετικό. Δηλαδή εάν ο κ. Μπένετ εισπράξει τα μισά από όσα έπαιρνε ο Κλάτενμπεργκ, είναι μία πρόοδος.

Όταν δίνουν 4.000 ευρώ τον μήνα σε όσους βρεθούν δίπλα στον αρχιδιαιτητή, μόνο ματιασμένος πρέπει να είσαι για να μην τα αποδεχθείς.

Ας ελπίσουμε πάντως, επειδή βλέπω και ένα αντίπαλο δέος και εννοώ τον κ. Μαρινάκη από την Λίγκα, κάποια στιγμή να πέσουν οι τόνοι, να συνδράμουν όλοι. Να αρχίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παράγει παίκτες. Μία η κρίση, μία το κόβιντ, μια ο Τσίπρας, όλα μαζεμένα έπεσαν. Εύχομαι υγεία και τύχη σε όλους”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.