Νάσμπεργκ για ΠΑΟΚ: «Όταν σου έρχεται τέτοια ευκαιρία, θέλεις να την πάρεις»

Κώστας Πετρωτός18 Ιουλίου 2022

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ μετρά μέρες για την ένταξή του στον ΠΑΟΚ, καθώς η συμφωνία του με τον Δικέφαλο αρχίζει επίσημα από την πρώτη Αυγούστου.

 Ο 26χρονος Νορβηγός στόπερ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του με την Βαλερένγκα (χθες αποχώρησε μόλις στο 36ο λεπτό του αγώνα με την Σάαρσμποργκ, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, που δεν φαίνεται να συνιστούν σοβαρό πρόβλημα), έχει ακόμη δύο ματς μπροστά, την Κυριακή εντός έδρας με την Βίκινγκ και στις 30 του μήνα με την Γερβ εκτός έδρας και το ερώτημα είναι αν μπορέσει να αποδεσμευτεί νωρίτερα από την νυν ομάδα του.

Ο ίδιος, πάντως, θα αποχωρήσει σαν φίλος από την Βαλερένγκα, όπως φανερώνουν και οι δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι TV 2 Sport. «Όπως έχω ξαναπεί, έτσι είναι, έζησα εδώ για τουλάχιστον 20 χρόνια», σημειώνει και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πω (ότι πιάσαμε τους στόχους μας) όταν δεν πήραμε Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Δεν μπορώ να πω ότι πέτυχα όσα ήθελα». Δεν φαίνεται να ανησυχεί για το αν η Βαλερένγκα μπορεί να υποβιβαστεί με την αποχώρησή του. «Έχουμε καλή ομάδα, ένα ωραίο γκρουπ και θα έρθουν κάποιοι παίχτες γι' αυτό δεν φοβάμαι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

‘Οσο για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρος: «Εννοείται ότι όταν έρχεται σε κάποιον μια τέτοια ευκαιρία, θέλει να την πάρει. Δεν μπορώ να περηφανεύομαι πολύ για τα Ελληνικά αλλά πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά με τα Αγγλικά. Θα είναι δύσκολο συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ευχάριστο το να έχω μια νέα πρόκληση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.