ΠΑΟΚ: Υπό συζήτηση τα νέα συμβόλαια Ντόουγκλας, Λύρατζη, Τσιγγάρα

Κώστας Πετρωτός18 Ιουλίου 2022

Μετά από την υλοποίηση συνολικά εννιά μεταγραφών, Μπότο και ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνουν στην διαδικασία να ασχοληθούν με ένα άλλο σοβαρό θέμα, αυτό των ανανεώσεων/αναπροσαρμογών που εκκρεμούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τρεις σημαντικοί παίκτες για την ομάδα, οι δύο μέσοι (Ντόουγκλας και Τσιγγάρας) και ένας δεξιός μπακ (Λύρατζης).
Και στους τρεις, μέσω των ίδιων και των εκπροσώπων τους, ο Ζοσέ Μπότο έχει εκφράσει την θετική διάθεση της ΠΑΕ να συνάψουν νέα συμβόλαια. Για τον Βραζιλιάνο, η ανάγκη είναι πιο άμεση γιατί μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο ΠΑΟΚ πρέπει μέσα στο καλοκαίρι να “κλείσει” το θέμα. Μία πρώτη προσέγγιση που είχε γίνει, είχε αναδείξει τις υψηλές απαιτήσεις του Ντόουγκλας, ωστόσο, η ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένη να τον κρατήσει και γι’ αυτό απέρριψε και κρούσεις που έγιναν για την πώλησή του. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται μία πρόταση προς την πλευρά του 26χρονου μέσου και, σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ”, ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να δώσει στον Ντόουγκλας συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, ίσως να φτάσει στα 1,2 εκατ. ευρώ. Οπότε αναμένονται εξελίξεις.

Ανάλογες ζυμώσεις γίνονται στα γραφεία της Τούμπας και για τα δύο δικά του παιδιά. Ως γνωστό, ο Λύρατζης έχει συμβόλαιο με διάρκεια ως το 2025 και ο Τσιγγάρας μέχρι το 2024 με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμη, αν πιάσει ένα όριο συμμετοχών. Ο Καβαλιώτης αμείβεται με 65.000 ευρώ ετησίως και ο Χαλκιδικιώτης με 145.000 τον χρόνο. Στην ΠΑΕ αναγνωρίζουν πώς έχει φτάσει η ώρα να αλλάξουν οικονομικό στάτους βάσει και του ρόλου τους στην ομάδα και αυτές τις μέρες γίνεται η τελική διαμόρφωση της πρότασης για καθένα από τα δύο συμβόλαια. Δεν αργεί η μέρα που και οι δύο θα κληθούν για τις τελικές συζητήσεις που λογικά δεν θα χρειαστούν και πολύ χρόνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.