ΠΑΟΚ: Το μνημείο των Τεμπών όπως θα έπρεπε να είναι!

Γιώργος Ζαΐρης16 Ιουλίου 2022

Στην κατάσταση που πρέπει να είναι θέλησαν να επαναφέρουν το μνημείο των Τεμπών για τους αδικοχαμένους συνοπαδούς τους, μερικοί φίλοι του ΠΑΟΚ, αφού μετά από αλλεπάλληλους βανδαλισμούς το σημείο είχε φτάσει σε πολύ κακή κατάσταση.

Οι σημαίες του ΠΑΟΚ είχαν αφαιρεθεί, τα δοκάρια στα οποία κυμάτιζαν είχαν κοπεί, ενώ υπήρχαν και γραμμένα συνθήματα στον περιβάλλοντα χώρο.

Μέσα από το facebook φίλοι του Δικεφάλου έκαναν γνωστό πως οι ασπρόμαυρες σημαίες στο μνημείο των Τεμπών κυματίζουν και πάλι. Βρέθηκαν εκεί, έκαναν τις απαραίτητες εργασίες, αντικατέστησαν τις κομμένες δοκούς και έβαλαν ξανά τις σημαίες του ΠΑΟΚ.

Να κάνει το χρέος της η ΕΛ.ΑΣ


«Εδώ και μήνες η εικόνα ήταν άθλια αφού είχαν προηγηθεί βανδαλισμοί από υπανθρώπους και μάλιστα συνεχόμενες φορές. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν το χρέος τους. Καιρός είναι να το κάνει και η ΕΛ.ΑΣ. Δεν είναι δυνατόν 100 μέτρα δίπλα από την μεγαλύτερη Εθνική Οδό στη χώρα και πολύ περισσότερο 300 μέτρα δίπλα από τον παρακείμενο αστυνομικό σταθμό να δρουν ανενόχλητοι αυτοί οι κάφροι. Μακάρι να μην υπάρξουν άλλοι βανδαλισμοί.» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.