Η αποκάλυψη του Θωμαΐδη για τον Καραλή, το όπλο και η έντονη αντιπαράθεση με αστυνομικό

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Κυριάκος Θωμαϊδης αποκάλυψε για το περιστατικό που έγινε χθες στην Αθήνα με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καραλή.

Για το πώς ο Καραλής και ο αστυνομικός ήρθαν σε αντιπαράθεση: «Ο συνάδελφος Γιάννης Καραλής κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας ώσπου του έγινε μία παρατήρηση από άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανή και ήταν αστυνομικός με πολιτικά ρούχα. Σε πρώτη φάση δεν αποκάλυψε την ιδιότητά του. Η παρατήρηση του αστυνομικού αφορούσε ελιγμούς που έκανε στον δρόμο ο δημοσιογράφος θεωρώντας τους επικίνδυνους. Ο Καραλής απάντησε. Λόγο στον λόγο έγινε παρεξήγηση.»

Για την στιγμή που αποκαλύφθηκε το όπλο και την ατάκα του δημοσιογράφου: «Κάποια στιγμή έτσι όπως έκανε μία κίνηση ο συνάδελφος, (ενώ είχαν σταματήσει και ο Καραλής και ο αστυνομικός), έπεσαν τα πράγματα που είχε από μία μαύρη τσάντα. Ένα από αυτά ήταν το όπλο, που ήταν σε θήκη. Το μάζεψε να το βάλει στην τσάντα και τότε ο αστυνομικός του είπε, τι κάνεις με αυτό; Αστειευόμενος ο Καραλής του είπε: “Κοίτα μην σε πιστολιάσω στα πόδια”.Αυτό φέρεται να του είπε ο συνάδελφος, δεν ήμουν παρών στο περιστατικό.

Για την σύλληψη παρότι ο Καραλής κατέχει άδεια οπλοφορίας και την εκ νέου συνάντηση με τον αστυνομικό-πρωταγωνιστή του συμβάντος
: «Ο αστυνομικός τότε του δήλωσε την ιδιότητα του. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του από την ομάδα Δίας και ήρθαν για τα απαραίτητα. Του έκαναν έλεγχο και παρότι ο Καραλής έχει άδεια οπλοφορίας έπρεπε να γίνει ταυτοποίηση. Μέσα στο όπλο είχε 10 φυσίγγια. Σε κάθε περίπτωση του είπαν πως πρέπει να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, για να πιστοποιηθεί το όπλο. Εκει τον περίμενε ο αστυνομικός που ήταν πρωταγωνιστής στο συμβάν, ενώ σε όλη την διαδικασία που περιγράψαμε δεν είχε πεί στον Καραλή, πως ήταν αστυνομικός. Ο αστυνομικός του είπε μέσα στο αστυνομικό τμήμα: “Ήσουν απειλή, θα μπορούσα να σε πυροβολήσω, αλλά επέλεξα να φωνάξω την ομάδα Δίας”.»

Για το πως «έκλεισε» το θέμα: «Εάν άρχιζαν οι μηνύσεις, η κατάσταση θα ξέφευγε. Η διένεξη ήταν ισχυρή, αλλά και οι δύο κατάλαβαν πως δεν πρέπει να προχωρήσει το θέμα. Εκεί τελείωσε το θέμα μέσα στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου. Δεν θα υπάρξει δημόσια τοποθέτηση ούτε από την μία, ούτε από την άλλη πλευρά.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.