ΠΑΟΚ: Βρέθηκε η χρυσή τομή με Μπίσεσβαρ, συμφωνία για ένα χρόνο

Κώστας Πετρωτός09 Ιουλίου 2022

Μπορεί το θέμα του Ντιέγκο Μπίσεσβσρ να παρέμενε στάσιμο επί δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την καταρχήν συμφωνία που είχε ανακοινώσει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, σήμερα το πρωί βρέθηκε η χρυσή τομή για μονοετές συμβόλαιο και ο Σουριναμέζος θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αποτελώντας τον παίκτη με την μεγαλύτερη παρουσία από το 2016. 

Μάλιστα ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο της ομάδας κάτι που γνωστοποίησε η ΠΑΕ με μία φωτογραφία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μπίσεσβαρ reloaded…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023. Μία ιστορία αγάπης κι επιτυχιών που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016. Μία ιστορία γεμάτη τίτλους, γκολ, ασίστ κι αμέτρητες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης κι εδώ κι έξι χρόνια έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ασπρόμαυρης ιστορίας.Ένας πραγματικός καλλιτέχνης των γηπέδων μετράει με τον ΠΑΟΚ 217 συμμετοχές, 27 γκολ, 38 ασίστ, έχει αναδειχθεί αήττητος πρωταθλητής της σεζόν 2018-19 και τρεις φορές Κυπελλούχους Ελλάδας.Ο Σουριναμέζος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει στην Τούμπα για μία ακόμα σεζόν!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.