Ο Κούτσιας έχει μια τεράστια ευκαιρία!

Γιώργος Ζαΐρης09 Ιουλίου 2022

Η ζωή είναι στιγμές. Για αυτό και είναι μοναδική. Δεν με έπιασε διάθεση φιλοσοφίας αλλά θεωρώ πως αυτή η εισαγωγή είναι η κατάλληλη για να αναφερθώ στον Γιώργο Κούτσια. Μέσα σε 24 ώρες άλλαξαν τα πάντα για τον ίδιο.

Φυσικά κανείς δεν χαίρεται για τον τραυματισμό του Ολιβέιρα ή για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλο φορ στην προετοιμασία από τη στιγμή που πουλήθηκε ο Τσόλακ. «Γιώργο έλα εδώ για μια προπόνηση και το φιλικό» του είπαν προχθές και το απόγευμα της Παρασκευής όχι απλά συμμετείχε στην προπόνηση αλλά έπαιξε με την μια ενδεκάδα σκοράροντας. Το καλό για τον Κούτσια αλλά και για τον Λουτσέσκου είναι πως το παιδί αυτό έχει ρυθμό.

Ο Κούτσιας έχει μια τεράστια ευκαιρία πρώτα από όλα να κερδίσει τον… εαυτό του και στη συνέχεια τον Λουτσέσκου. Γνωρίζει πολύ καλά πως από τα πόδια του εξαρτάται το αν στις 21 Ιουλίου είναι στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με την Λέφσκι. Όπως γνωρίζει πολύ καλά πως είναι μονόδρομος να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και κυρίως να δεχθεί τα «θέλω» του Λουτσέσκου.Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε μαλώσει άπειρες φορές με τον Πρίγιοβιτς για να τον πείσει να κάνει αυτά που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον… Πρίγιοβιτς!

Ο Κούτσιας και το έχω σημειώσει και στο Metropolis 95.5 καθημερινά με τον Γιάννη Πάγκο, ξέρει το τόπι και είναι ένα κορυφαίο ταλέντο. Αλλά το ταλέντο δεν αρκεί. Χρειάζεται όλο το πακέτο. Πιθανώς αυτό που βιώνει τις τελευταίες ώρες να είναι η πιο σημαντική ευκαιρία στην καριέρα του. Ας βοηθήσει τον εαυτό του, ας τον βοηθήσει το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του και φυσικά η ίδια η ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.